Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

majka irl

Ahoj Livaa a ked v tej galerii mam svoje foto pred aj po tak preco sa do nej nemozem dostat?Alebo ti musim poslat dalsie foto????

margaret

pegy, ja este nie som definitivne rozhodnuta, bola som na konzultacii u jezovitovej, bola som pre nu prakticky rozhiodnuta, ale potom som sa nahodou stretla s kostalom z ruzinova a vraj aj on robi dobre, tak ked budem buduci tyzden lezat v ruzinove, tak k nemu chcem skocit a uvidim, rozhodnem sa aj podla ceny, toho co mi navrhne, ci dava dreny, terminu atd atd, ale chcem ist po aprilovom menzese, cize asi nieked zac. maja

Pegy

Je pravda ,ze to malo vacsi vyznam ked tie fotky videli baby co su pred zakrokom ale na nete najdete omnoho viac foto pred a po na porovnanie so svojimi prsiami aj ked vysledok nemusi byt taky isty,ale kazda jedna baba co je na tomto fore je ochotna poslat fotky dotycnej ktora ich bude chciet vidiet. Margaret a ty sa komu chystas na zakrok? nejak mi to uslo.

margaret

MONTRELA: prosim ta posles mi fotky tych stranoch, kde mi vyskoci, ake by som mala prsia? dakujem

teraz mi este neda vyjadrit svoj suhlas aj s kossi, pretoze je pravda, ze ked som sa rozhodovala pre lekara, tak prave prsia pegy a karly zzz po zakroku mi napomohli v mojom rozhodnuti

LIVAA, prosim stiahnes moju fotku pred? ked budem mat aj po poslem obe, ale teraz nevidim dovod mat tam vystaveny svoj hrudnik pred prs :) dakujem