Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

ahoj ariell:)))
no pekne sa hojime, vcera sme mali 5 tyzdnov:))zatial obcas svrbia, niekedy v nich pichne, ale v konecnom dosledku mam pocit, ze to vsetko patri k hojeniu. este ich necitim uplne ako moje, mam velmi citlive bradavky a spodok je akoby troska strpnuty..dufam, ze to patri k tomu..., zatial...:)), teraz mam pocit, ze su naliate , ale zajtra mam dostat menzes, takze je to urcite tym. jazvy zatial nenatieram nicim, ked som bola naposledy u lekara, dal mi domov len nahradne naplaste, ale tiez ich nemam menit kazdy den. zatial ich nemam nicim natierat, ani nechavat odlepene. povedal, ze je dobre ked nie je na ne zbytocny tlak, aby sa neroztahovali.
ty ako??:)

inka69

ahojte, ani ja som nepocula zatial nic pozitivne na tie zakroky s "tukom". zevraj tak ako chudnes, moze ti "zmiznut" aj tento tuk, ale neviem do akej miery je to pravda.
co sa tyka podvazkov, nedavaju ich vsade, ja som ich nemala

daluxe

karla...Uz teraz mam stresy ako to tam idem vydrzat az do nasledujuceho dna...nieze by som bola nejaka fiflena, ale nemam rada nemocnicne prostredie, vies, uz skusenost z minulosti...pocula som ze je tam mily personal, co ma len utesilo..uz sa citis, lepsie??mozes uz aj soferovat??
vies, ja sa obavam toho, ze mam sirsie boky a zadocek tiez..a chcela by som mat sumernu postavu, tak neviem ci budem mat tych 300ml dost...ale Cerven mi povedal, ze budem spokojna, aby som si vacsie ani nedavala....este mi prosim povedz, na akych predoperacnych vyšetreniach si bola, a kde....dakujem Karla....

Pegy

Karla ja som ten pas vobec nemala a poviem ti pravdu ani mi nechybal stacila mi ta mala podprda!! Ariel Stym tukom a kmenovymi bunkami to je zatial tusim len vyskum ale robilo sa to volakedy iba s tukom,moja sestra si to dala robit V ruzinove a skoncilo to fiaskom-ten tuk ti uz telo neprijme tak jej to vybrali von a mala po krasnych prsiach.

karla

Budes tam do druheno dna. Rano Ta skontroluje doktor, urobi prevaz a s doprovodom odides. Je to tabletka, ucinkuje rychlo, tak si svihni potom s podvazkami. Tie Ti daju tam. Ja som sa chichunala, uz ked som ich natahovala. Potom Ta pokresli a beru Ta na sal. Tam si este pamatam, ako som si lahla na stol, pichli mi ihlu a prilozili masku na tvar, za par sekund uz o sebe nevies. Toto bola fakt sranda, ale po prebudeni mi uz do smiechu nebolo. Ale neboj, to bude len taky sok zo zmeny a budes unavena z narkozy. Daju Ti papat, infuzky od bolesti. Sestry fakt super! A prsia sa mi zdaju k mojej postave akurat, jasne, ze by som brala aj vacsie, ale opakujem, ze by uz vyzerali umelo k mojej stihlej postave... Nehovorim, ze nemam ziadny zadok, takze to mam teraz pekne vykompenzovane. Kludne sa pytaj, rada odpisem.

ariell

Ahojte, vraj je nova metoda, ze miesto silikonov sa dava vlastny tuk a tukova zlaza do prsniku. Viete o o tejto metode nieco? Nemozem o tom nic najst.

A tie stahujuce podvazky ci obvazy pred operaciou davaju automaticky, ci si to mam kupit a priniest?
dik

daluxe

Ahojky KArla...este sa chcem opytat, budem tam musiet byt az do druheho dna...??juj, ja sa tam asi zblaznim...a co ti dal na uspanie, tabletku, ci injekciu??
Ked uz vidis aku mas velkost brala by si aj vacsie, alebo je to v poho....
Som otravna viem, ale chcem vediet ako to tam "fici"...dakujem si zlata...

prajem, aby si sa co najrychlejsie dostala do realu...papa

karla

Majka irl
dakujem za odpoved. Presne tak to vyzera, ako pricviknutie nervu. Tak som pokojna, ze je to normalne. Uz sa asi prilis sledujem.. :)