Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

Soferovala som uz na 2 druhy den, ale mam automa, takze da sa. Akurat v krizovatkach vyzeram ako zaciatocnik, ked krutim volant na 5-krat. Dnes som tiez musela niekam ist, ale do pondelka si dam pauzu, to uz musim do prace, zatial sa nechcem presilit. Predsa len nestoji to zato. Uvidis, ze budes spokojna mne povedal to iste a spokojna viac-menej musim byt. Drzim Ti palce! IDem trochu oddychovat, nakolko uz 3 noc nespim. Na porazenie!

ariell

Ach, Inka, este nie som objednana. Tazko mi je na jul si vyratat menzes. Sme dohodnute, ze sa ozvem v maji, juni. Letenky uz mame kupene,prideme 18.6. tak to by som mohla stihnut tie vysetrenia a lahnut si na stol zaciatkom jula. Svokra a mama su v pohotovosti, aj oni este cakaju na kedy si maju nahlasit dovolenky. O deti bude postarane, tak to hadam nejako zvladnem. Pisete, ze sa nepostavite bez pomoci s postele?

micuška

Doma mail nemam, jedine, ze by mi dcera otvorila nejaky cez azet, ale ja doma na PC moc nechodim, lebo ako som bola PRED vecne som sedela pri PC a muzovi to riadne liezlo na nervy a hovoril, ze stale ocumujem kozy....., tak ho radsej nedrazdim.
Ja som musela ist do roboty, lebo robim vo vlastnej firme a musela som do 25. urobit DPH, tak mi nic ine nezostavalo.
Kludne napis na mail, na ktory si mi pisala, okrem mna ho nik iny nemoze citat.
Pekny den.
Ahoj.

inka69

micuska,:)))
to polohovatelne lehatko ti uprimne zavidim:)) mna chrbat bolel viac ako prsia:)))ten nastup do roboty hned ti nezavidim. ja som bola vlastne doma cely februar, prvy tyzden som mala dovolenku a potom home office. mam velmi ustretovych sefov. soferovanie som odkladala ako sa dalo, lebo mam auto bez serva a mozem ti povedat, ze som sa pekne namakala a spiatocku som davala dvomi rukami. ja podprsku zatial neriesim, lebo naozaj sa z tyzdna na tyzden menia. tuto sice pomaly zacinam nenavidiet, ale mam doma jedinu do ktorej sa zmestim, tu si davam ked periem tu nasu "eroticku" ale ma kostice, nerobi mi dobre, resp. sa v nej dobre zatial necitim. lekar hovoril, aby som si aj v buducnosti kupovala bez kostic. uz som ich aj chcela vybrat, ale vzdy si poviem potom....nemas sukromny mail na ktory sa dostanes aj z domu? ak mas a chces posli mi ho na moj
zatial krasny dnik

aj ty sorry za chyby, ale tiez po sebe necitam:)

micuška

Som v praci, tak toho vela nebude. Doma mi zdravie stale neide.
V den OP som bola doma asi o 16oo, cesta nam trva asi hodinu. Operoval ma 110 min. Bola som rada, ze tak skoro som od tial odisla, lebo potom som uz zacala mat bolesti, ale dalo sa Asi 10 dni som spavala na polohovatelnom lehatku - na nezaplatenie. Vobec ma nebolel chrbat, ale spavala som prakticky skoro v sede. Nemala som z toho lehatka ani problem vstat. Od kedy spavam v posteli, rano som take stuhnuta, ale potom to prejde. Mna operoval v utorok a v utorok dalsi tyzden uz som sedela v robote a sama som aj soferovala, ale mam automat, tak to nebol problem. Z prace som chodila prakticky rovno do postele, bola som len unavena, ale nic ma nebolelo.
Prsia sa mi stale menia. Keby zostali v tomto stave, tak by som bola spokojna, ale urcite este ovisnu, dufam, ze nie moc. Ale ked si predstavim, ake som ich mala PRED.....
Zistila som, ze budem mat asi problem kupit nejaku podprdu.Maju same pusapky. Ja to vidim tak na D. Vsetky moje povodne su mi male. Dufam, ze nebudem musiet kupovat plavky v 2 velkostiach. D-ckova potprda bude mat urcite velke nohavicky, v ktorych sa ja drobec utopim. No uvidim.
Inak dal mi 250+275ml.anatom pod sval.
Ja som dost chuda a v ryhe pod prsom si nahmatam implantat, mas to aj ty tak?
Dnes mi povedal, ze je to normalne, ze tam je len koza. Tak ma trochu ukludnil.
Budem koncit, chyby si nevsimaj nechce sa mi to po sebe citat a nie som nejaka pisarka...
Ahoj.

inka69

no ahoj micuska!!!:)))

velmi som na teba myslela! moja ja uz som mala pocit, ze ked som si len lahala, ze viem presne kde ma zacne boliet chrbat ked sa opriem. uz je super, ked sa budes moct otocit na bok. ja mam bradavky velmi citlive dodnes, uz mam pocit, ze ma skriabali aj tampony. ako sa citis? si spokojna? napis co najviac, kludne ja na moj mailik, budem rada:))
krasny dnik

micuška

Ahoj inka69
To mas uz 5 tyzdnov? Ako to leti. Ja mam 3 tyzdne. Dnes som bola na kontrole. Vsetko OK. Jazvy budem lepit 6 tyzdnov a nicim nenatierat. Stale spavam na chrbate, co ma nici. Rano sa zobudzam ako sadrovy trpaslik, cela stuhnuta, ale inak v pohode. Akurat si davam do tej podprdy kozmeticke tampony na bradavky, lebo ma oskiera ta antikoncepcna podprsenka.
Ahoj.