Som v praci, tak toho vela nebude. Doma mi zdravie stale neide.
V den OP som bola doma asi o 16oo, cesta nam trva asi hodinu. Operoval ma 110 min. Bola som rada, ze tak skoro som od tial odisla, lebo potom som uz zacala mat bolesti, ale dalo sa Asi 10 dni som spavala na polohovatelnom lehatku - na nezaplatenie. Vobec ma nebolel chrbat, ale spavala som prakticky skoro v sede. Nemala som z toho lehatka ani problem vstat. Od kedy spavam v posteli, rano som take stuhnuta, ale potom to prejde. Mna operoval v utorok a v utorok dalsi tyzden uz som sedela v robote a sama som aj soferovala, ale mam automat, tak to nebol problem. Z prace som chodila prakticky rovno do postele, bola som len unavena, ale nic ma nebolelo.
Prsia sa mi stale menia. Keby zostali v tomto stave, tak by som bola spokojna, ale urcite este ovisnu, dufam, ze nie moc. Ale ked si predstavim, ake som ich mala PRED.....
Zistila som, ze budem mat asi problem kupit nejaku podprdu.Maju same pusapky. Ja to vidim tak na D. Vsetky moje povodne su mi male. Dufam, ze nebudem musiet kupovat plavky v 2 velkostiach. D-ckova potprda bude mat urcite velke nohavicky, v ktorych sa ja drobec utopim. No uvidim.
Inak dal mi 250+275ml.anatom pod sval.
Ja som dost chuda a v ryhe pod prsom si nahmatam implantat, mas to aj ty tak?
Dnes mi povedal, ze je to normalne, ze tam je len koza. Tak ma trochu ukludnil.
Budem koncit, chyby si nevsimaj nechce sa mi to po sebe citat a nie som nejaka pisarka...
Ahoj.