Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mona4

Ahojte dievcata od Mudr. Kacmara, ja idem o dva tyzdne a odporucil mi moj lekar 250 - 300, mam sa rozhodnut do pondelka. Prosim vas holky, pozrite sa na moje foto na rajce pod MONA4 a poradte mi aku velkost by ste mi odporucili, inak som dost chuda takze dostanem slzy. Ja sa na Vas nemôzem pozriet iba na fotky pred, az ked poslem po...tak mi Livaa da pristup. dakujem.

zuzika6

Vera,no neviem,ja by som si dala asi aj tie 375,videla som ťa,myslim,že by to bolo v pohode...Samozrejme je to na tebe!

zuzika6

Montrela,ano ten prvy mail mi od teba prišiel.Ja som naň hned odpisala,ale myslela som,že ti to doručilo,lebo inak mi chodi vypis,ked niečo nedorazi.Tak ti zajtra napišem na tu novu adresu a uvidime...

lucia313

Ahojte babenky, viem ze tu rozoberate zvacsenie prsnikov, ale mna trapi skor nieco podobne, rada by som si dala zdvihnut prsia, lebo som dost schudla a prejavilo sa to na nich, su dost ovisnute. Mate niektora skusenost so zdvihnutim alebo zmensenim prsnikov? ostanu viditelne jazvy? pripadne kontakt kde vam to robili ... velmi pekne dakujem za rady ...

vera007

zuzika6..napisala som mu,ze chcem 350ml..no odpisal mi ze v tej znacke co mi ide dat(co mas aj ty)nie su 350..ale najviac 375ml..tak neviem,no on sa priklana skor k 325,tak neviem..bojim sa ze po case sa mi to bude zdat malo..ako pisu niektore babenky.

montrela

Liza, no to ma podrz. To ti taaaak krasne stoja bez upravy, ja odpadnem. Musime uznat baby od dr. Kacmara, ze je to PAN DOKTOR. Este raz, mas ich veeelmi pekne. Musis byt velmi spokojna, lebo je to velky rozdiel.

Zuzika
mne stale nic nedoslo :( vies co , spravime to inak, skus mi napisat na iny mail: tobbyemag@pokec.sk dobre??A tebe odomna dosiel mail???

kossi

Anitka, jasné, že stačí, hlavne, že už nepôjdu do tela tie hormóny. Aj keď chirurg povedal, že nič hrozné by sa nestalo, kebyže beriem, lebo do kvapačky dávajú niečo proti trombóze, takže to nehrozilo. Ale keďže mi to nerobilo problém, tak som už nezačala brať ďalšie balenie.

liza

montrela
Dakujem,aj ti ich mas nadherne.Najprv mi ich chcel upravovat cez dvorce,ale nakoniec sme sa rozhodli len vlozit implantat.Tiez som mala obavy,ako to bude vyzerat,lebo po dvoch kojeniach mi ostali hrozne.Nie su az take velke,ako vyzeraju na fotke,ja by som brala aj vacsie kvoli tomu,ze mam dost natiahnutu kozu,takze pri vacsom implantate by bola ta koza viac napnuta.