Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

samy

Laura S
No presne si trafila klincek po hlavicke;) najkrajsie podprdy zlata stredna cesta Bcka max Ccka. nemyslia na nas kozatice kozate;) ale neboj, v dnesnej dobe ma uz pomaly nove prsia kazda druha, tak verim, ze to aj vyrobcovia pochopia ;DD

vera007

kossi,gratulujem k novym prsickam :))
Uz aby som aj ja mala..
Potom napis ako to prebiehalo.
Ako sa ti zdaju velkostou?

Laura S

Samy

ten pocit poznam, ked su ti stare podprsenky male :o) To je super pocit, len niekedy mi vadi, ze vsetky krasne podprsenky vyrabaju iba do velkosti B, maximalne C :o(

Laura S

Samy

stahovaci pas sa dava nad prsia. Ja mam 600ml a dlho som pri pohybe citila, ze mam velke implantaty. Citila som, ako mi " cestuju " Nebolelo to, ale bolo mi to velmi neprijemne. Ked som si dala stahovaci pas, on mi prsia v hornej casti stlacil a prsia sa mi nehybali. Ja mam anatomy ciastocne pod svalom a doktor mi povedal, ze stahovaci pas zabranuje otoceniu implantatov

Laura S

Liza

na druhom zvacseni som bola cca 2 a pol roka po prvom zvacseni.Druhu operaciu som znasala ovela lepsie, nemala som takmer ziadne bolesti, ale hojili sa mi trochu dlhsie, lebo som si vybrala dost velke implantaty - 600ml.

Laura S

Anitka

operoval ma Dr. Kacmar, je super, aj personal. Na prvom zvacseni som bola v BA, ale s KE sa to neda ani porovnat. Tam budes v dobrych rukach :o)

samy

Kossi
Drzim ti palceky, nech sa rychlo bezbolestne hojis. A vitaj v klube prsatnic;) kolko mas ml a aky typ?Tesim sa s tebou.