Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ruzena

Ja som bola tiez u Sisku. Tiez jak keby ma od toho odhovaral, ale ja som uz bola rozhodnuta. Tiez mi dal na stol 4 druhy silikonu a ked som si vybrala, tak povedal, ze ten pre mna nie je vhodny. Ze pre mna len okruhly. Pozrel ma, dokonca mi povedal ze jedno prso mam vacsie jak druhe, co som si v zivote nevsimla a tiez ze jednu bradavku mam viac padnutu, co som tiez netusila a ked ma meral, tak skutocne som ju mala o 1 cm nizsie ako druhu. No uz som tam objednana, zalohu som zaplatila, tak uz nemozem vymyslat. Snad bude dobry. Inak je mily, vola ma krstnym menom.

senties

ahoj ruzenka
aku sumu ti povedal ten Siska? stihla si sa vobec opytat,kym si opdtial utiekla?pocula som zatial len o DR. fabry z posonium klinik,vraj je velmi prijemny,no ja sa zatial chystam tam na konzultaciu,ale op. by som sa dala az na jesen...nemam peniaze,musim vybavit nejaku pozicku...ak zistis este nejakeho dobreho Dr. tak daj vediet.

ariell

Ahoj Ruzena, ja som tiez bola v Medical centre u dr. Sisku, ale po tom ako mi hodil na stol 4 rozne druhy silikonov a povedal ze len lokal anesteza, nepozrel ma a ani sa akosi do toho nerhnul, tak som mu povedala zbohom a nasla ineho lekara. Normalne ma odhovaral. Zdal sa mi ako taky masiar a nie lekar. A ty mas s nim ake skusenosti?

Livaa

samy
ale do tej galerie maju pristup iba baby co tam maju fotky....ako chces...
ano bola som u dr. Kacmara v Ke je to velmi mily clovek a super doktor a aj sestricky:-)

janka

Laura S
Ahoj,ja som z Nitry..je jedno kam pojdem,hlavne nech je to o.k.si spokojna? ja som teraz velmi schudla a z mojich peknych dvojok mi ostalo velke nic:)) chcela by som tak nejake trojky:))ale neviem,ako to funguje.kto ti to robil?

ruzena

Baby, mala to niektora z vas cez lokalnu anestezku? Mne dali vybrat, ovela radsej by som sla cez narkozu, zaspim, neviem o nicom, zobudim sa, hotove. Ale je v tom 7-tisicovy rozdiel a to je vela, preto som sa rozhodla pre lokalku, aj ked sa toho bojim. Co tam budem preboha robit hodinu aj viacej, kukat na nich jak ma rezu, mam z toho hrozu.

ruzena

Ja idem cez Medical centrum, nemam s nimi skusenosti, ale doktor bol stary tak predpokladam ze ma mnohorocne skusenosti a teda bude dobry. Mam lentilky pod kobercom a konecne budem mat jeden a polky ci co to budu. Nechcem moc velke, sa mi nepacia a asi by u mna ani neboli mozne. Chcem sa spytat, zienky mate skusenosti s tehotenstvom-kojenim so silikonmi? Neznici to tvar? Lebo raz v buducnosti chcem mat deti, hoci zatial neviem kedy.

samy

Livaa
Prepac, dufam, ze sa neurazis, ale nechcem mat vycapene prsicka v nejakej galerii. Inak ty si bola tiez u Kacmara??Ja osobne nie, ale pocula som same chvali na neho.