Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Elena k silikony maju dozivotnu zaruku vacsinou treba ich menit len pri komplikaciach a posunuti alebo zhrnuti implantatu alebo na odporucenie lekara po cc15-20rokoch ak to je potrebne. S implantatmi sa da v pohode a bezpecne kojit,neskodi to dietatku ani mlieku len treba zvazit to ze sa ti prsia zvacsenim mozu zmenit tvar aj s imp. ale dievcata tu pisali ze s tehotenstvom a kojenim v pohode. Vysetrit prsniky sa daju v pohode ale myslim ze mi spominal gyndos ze magnetickou rezonanciou

kossi

Holky, ďakujem za povzbudenia. No nie je to sranda, 2 dni trpím ako kôň, Ibalgin mi vobec nezaberá, neviete, či si možem dať Paralen alebo Panadol?

kossi

Ružena, cez lokálku určite nechoď, počula som baby, čo boli a že skoro umreli od bolesti, fakt ti to za 7 tisíc nestojí.

elena k

ahojte,
Mate informacie o tom ci silikony treba po nejakom case menit??
Ako je to s kojenim mozte babatko kojit so silikonmi nie je to nebezpecne???
A este mam jednu otazku da sa prsnik s inplantatom bezpecne vysetrit co sa tika rakoviny (hrciek)????
Rozmyslam nad operaciou a tieto otazky mi nejako nedaju spat....
tak sa ozvyte ked nieco o tom viete

Ela

milena

No ktoreho sisku myslite?
je to dobroslav siska???
Ano to je masiar--podla mojho nazoru a skusenosti, asi odhovara lebo sa boji ze to dobabare tak ako dobabral mna
(2 krat) potom som bola u ineho chirurga ktory to cele komplet opravoval a teraz som spokojna.
Sisku fakt radsej nie............

ruzena

Sumu za silikony 22000 za oba a dokopy vseho vsudy budem platit nejak 52000. Do toho neratam predoperacne interne vysetrenie co ma vyjde asi 1500.