Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mariamaria

modroocko a mne na moju vysku 175cm a vahu 56kg kolko odporucas???teraz mam take 1 v 75B podprsenke hihi...a chcem plneeee trojky...mylsis ze pre mna je tych 325ml dost alebo aspon 350ML???idem k Dr.Cervenovi,tam si bola aj ty ze???ak dobre pamatam....aj fotky si mi poslala a mas ich veeelmi pekneee a vobec mi neprisli male...su fakt super...ale je pravda ,ze v tricku boli take normalne tak akurat...ale nik by nepoznal ze su to implose...

Livaa

mona4
ja mam 290ml a brala by som vacsie tak 325ml, meriam okolo 165cm a vazim 55kg...
ale aj tak som spokojna ked si spomeniem co som mala:-)
drzim palce nech sa rozhodnes spravne...

kossi

Nika, ja som tiež mala jeden deň teploty a už som bola posraná, že telo imploše neprijalo:)), je to normálne. Dnes som 11. deň po a fakt je mi výrazne lepšie, už nič nebolí, len ráno kým sa rozhýbem, fakt treba byť trpezlivá:)

kossi

Mona4, ja som od teba len o 4 cm vyššia, mám 300 guľaté a v oblečení je to fakt nič moc. Keď dáš mail, pošlem ti foto a sama uvidíš.

ada3

Ahoj Senties! Dr.Trška operuj na Záhradníckej 42,BA v Špecializovanej nemocnici ortopedickej protetiky. je to tam dobre-nove operačky a zrekonštruované izby.Implantaty mi doktor vybral podla meraní na hrudníku - anatomické 325ml. Cena bola cca 75.000,-( v cene som mala operáciu+anatomické implantáty+1noc na klinike+zdravotná podprsenka+pooperačné kontroly). Vyhovovalo mi aj to, že mi mohol dať skorý termín operácie.

mona4

Es, som rada, ze su aj babenky s mensimi a spokojne, lebo ja mam chrobaka v hlave, mam dostat 270 ml anatomy a kocky mi radia väčsie, idem v stredu, takze uz nemam ani vela casu na zmenu...potesila si ma takou pozitivnou odpovedou, uz sa tesim, ze aj ja konecne budem v predu zenska....

mona4

Modroocka, joj, ja asi dnes nebudem spat kvoli prsiam...no tak uz som totalne nerozhodna, co u mna take nieco nefungovalo nikdy.Dakujem ze si sa mi ozvala, aj Kosi mi to radi,nech pod 300 ani nejdem, ja len ze teraz nemam vobec nic,rovna hrud a nechcela som aby ten implantat bolo vidiet, ale na druhej strane, nech to za nieco stoji...No tak taky cas si uz len povedat, ze su aj dôlezitejsie rozhodnutia v zivote..., keby len toto sme mali riesit. Uvidim, co mi zajtra povie lekar, videla som jeho robotu a pacilo sa mi to, dokonca mi ukazal aj foto pacientky, ktorej prsia pokaslal,ze to bol jediny pripad, kedy robil reoperaciu a to bolo aj z toho dôvodu, ze dotycna holka nedala na jeho slova a ten impl.bol vacsi, ako jej priestor dovoloval...mala ho dost nasukany a otocil sa jej tak divne, ta fotka bola dost nevkusna...preto si aj hovorim, ze to radsej necham na jeho rady, a mozno ma chcel odhovorit od väčších, lebo tieto ma zakupene a su to leziaky haha, uz si robim srandy, ale vsetko je mozne. Zajtra pekne pojdem k nemu a poriesim to.

es

zdravim Vas kocky, ja som bola v lete. dali mi mentor 225ml, ale urcite pojdem este zvacsit trosku. Inak mam len 158cm a vazim 50kg, ale som spokojna, rany nie je vidno a push-upky nosim normalne, ale zacala som az po 4tom mesiaci. Mam ich uplne prirodzenem, ale ked ides raz, zas vymyslas, ze chces vacsie...my baby furt chceme, co nemame...ale kocky, ak tuzite po silikonoch, nevahajte, je to uplne super. Je to dobry pocit a doktori su suproví, vedia to dokonale a prirodzene urobit.