Modroocka, joj, ja asi dnes nebudem spat kvoli prsiam...no tak uz som totalne nerozhodna, co u mna take nieco nefungovalo nikdy.Dakujem ze si sa mi ozvala, aj Kosi mi to radi,nech pod 300 ani nejdem, ja len ze teraz nemam vobec nic,rovna hrud a nechcela som aby ten implantat bolo vidiet, ale na druhej strane, nech to za nieco stoji...No tak taky cas si uz len povedat, ze su aj dôlezitejsie rozhodnutia v zivote..., keby len toto sme mali riesit. Uvidim, co mi zajtra povie lekar, videla som jeho robotu a pacilo sa mi to, dokonca mi ukazal aj foto pacientky, ktorej prsia pokaslal,ze to bol jediny pripad, kedy robil reoperaciu a to bolo aj z toho dôvodu, ze dotycna holka nedala na jeho slova a ten impl.bol vacsi, ako jej priestor dovoloval...mala ho dost nasukany a otocil sa jej tak divne, ta fotka bola dost nevkusna...preto si aj hovorim, ze to radsej necham na jeho rady, a mozno ma chcel odhovorit od väčších, lebo tieto ma zakupene a su to leziaky haha, uz si robim srandy, ale vsetko je mozne. Zajtra pekne pojdem k nemu a poriesim to.