Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

mona4,
neboj budes spokojna urcite viac nez si teraz .Ja som mala predtym vytahane dvojky takze prsia sa mi naplnili aj podvihli ale koze tam mam naozaj viac volnej na vacsi implos a na to som tiez prisla po 2-3 tyzdnoch ked mi prsia odpuchli.Ja pojdem este raz urcite ....

.jj...............

ahoj dievcata, mam taku otazocku, existzje nejaka galeria na fotecky....pretoze ja mam 300 a chcem vacsie no neviem si to predstavit...diky moc

zuzika6

Nika ahoj,tak sa pripajam ku gratulacii. A kde ti vyberali ten druhy dren?V Cibamede?A neboj,zajtra bude zase lepšie

nikaOO

kossi,ahoj.tak ja som pokakana aj dnes,mi vyberali este 1 dren.1 mi vybral v sobotu moj dr,ani ma to nebolelo pri vyberani,ani potom.druhy dnes,ten mi vybral iny doktor v prievidzi,hnusne to bolo,ma boli lavy bok.no nechutne.este dobre ze k nemu viac nepojdem.uz vcera mi bolo fajn,a dnes opat krok v zad.dufam ze sa s toho vyspim.

mona4

Amber, neboj, no zbehne velmi rychlo. Ja som mala ten isty problem a aj samotny lekar, mi povedal, ze mi to skôr ako o 3 tyzdne neurobi. Tak som si hovorila, ze skoda, mohla som to uz mat za sebou a nakoniec mi ten mesiac tak rychlo zbehol, ze idem v stredu a uz mi aj lepiii. Som bojko, ale chcem ich veeeeelmi.

enina

kossi
citala som tvoje odpovede, a musim povedat ze aj ja mam 300 a tiez by som brava aspon 350, mam volne miesto,ale to som zistila az po odpuchnuti.....mam ich uz 3 roky, rozmyslam o novych....neviem

amber

mona4
dík za radu. Tak už som si to preložila. Budúci týždeň som už mohla mať po, ale ešte si počkám 5 týždňov. Neviem sa dočkať.

mona4

Caute kocky, tak som sa dnes fajne ubehala, nakoniec sa nic nemeni, ostavam pri 270ml s tym, ze lakar si vezme na salu aj 300ml anatomky mentor a uvidi, kolko mi môže dat...Dnes ma premeriaval a ja mam malo tuku aj svalstva, tak hovoril, ze ten väcsi mi vojde, ale bude mi ho vidiet...No, proste asi uz veeelmi vymyslam. Holky mam to za 2 dni, juj uz sa aj tesim aj bojim, no nic, idem este rychlo podat danove priznanie a makam domov zehlit, oddychovat budem po. Ozvem sa, dakujem vam vsetky ste zlatucke, ze mi radite z vasich skusenosti.

Livaa

lilina
vela zavisi aj od povodnych ake ich mas,ak si povedala svoju predstavu dr. urcite Ti navrhol dobre....
ak budes mat foto pred aj po posles ich na moj mail mam ho uvedeny ked kliknes na moj nick. Nemas sa coho bat,len sa tes :-)

lilina

ja mam ist 25.aprila ale dva dni pred mi asi pridu krami.Dufam ze ich dostanem skor.Bola ste daktora aj ked ste mali kramose?Mne dal doktor pri 170cm a 55kg 280ml anatomky pod sval.Nebude to malo?Ozaj a kde mozem potom poslat foto?ak to teda prezijem lebo ja som strasny streso.Drzim kazdej palce.