Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

enina

laura s
To vazne si si sich tak zväčšila....mozno mas pravdu, ja si to neviem predstavit..mas ich pod svalom?? Velmi b si mi pomohla keby si mi poslala fotku....chcela by som ist tak na jesen na opku. teda prekvapila si ma s tou velkostou..a co lekar, neodhovaral ta?

Laura S

enina

pises, ze mas 300ml a rozmyslas o novych, vacsich implantatoch, ale poviem ti, 350ml je strasne malo, 50ml ti neurobi ziaden rozdiel. naozaj, ani 100ml ti neurobi nejaky viditelny rozdiel. Ja som isla z 300ml na 600ml a az teraz vidim rozdiel, aj ked, uprimne povedane som si predstavovala, ze rodzdiel vo velkosti bude vacsi.
Kvoli 50ml sa ti neoplati ist na operaciu, bola by to strata penazi. Neviem, ake prsia si predstavujes, ale pod 450 ml by som nesla.

ajina

Baby,mali ste aj vy po opke take pocity akoby vam implantat tlacil na rebro zospodu?Ja to mam,no len na jednom.Chyta ma to hlavne poobede a k veceru,rano ked som oddychnuta{haha,co sa sice v polohe"mumia"oddychovat velmi neda}sa to este da.Mam 17dni od operacie a zacinam pomaly stresovat.diiik

es

MONA4: jasne, ze som spokojna, ved som nemala nic!!!! ale ja som krpatá, tak je to ok, aj tak ked si dam výstrih, každý kuká... haha. Ale neboj, v stredu ti držím palce, to je nic, pekne ta uspia a zobudis sa ceckana! Trosku si ubolena, par dni si pretrpis a bude to fasa. Neboj nic, co je to par dni v zivote? nic! Ja, ked budem mat deticky, urcite pojdem si dat este raz a vacsie, uz budem vedet, jake to je. Ale som mooc spokojna a stastna, ze som si to dala!! To je super rozhodnutie v mojom zivote, uvidids budes spokojna aj ty. Drz da!!!!

nikis

Ahojte baby, tak zajtra rano o 9.00 ma to caka. Nakoniec som sa rozhodla pre 325ml. Snad to bude ok. Ked budem schopna pisat, hned sa s vami podelim o dojmy... :)

kossi

Nika, mne bolo tiež tak striedavo blbo, a potom sa to ustálilo. Máme tú smolu, že nám proste nebolo hneď super ako iným, ale keď si to zoberieš, aký je to zásah, tak náš stav bol/je úplne v norme, tak vydrž, úúúrčite bude lepšie:)

modroocka55

mona4,
asi mas pravdu ,nikdy nebudeme spokojne lebo chceme byt dokonale a to sa neda.Ked to tak vezmem ja som velmi rada ze som bola na operacii a do plaviek sa neskutocne tesim lebo prsia mam pekne uz sa za ne nemusim hanbit a o takych 5 rokov pojdem na vymenu a potom uz s plastikou koncim ved naco su babke dokonale prsia?,,,,,,

mona4

Modroocka, dakujem za podporu, uz sa psychicky pripravujem a je mi jasne, ze teraz sa bojim a o dva/tri roky budem frflat, ze mohli byt vacsie. Dnes sme sa smiali s lekarom na tom, ze ako mi zeny vkuse vymyslame a nie sme spokojne a on mi na to hovori, ze to je v pohode, chlapi vraj vsetci tvrdia, ze ziadne plastiky nepotrebuju a on robi coraz viac implantacie vlasov a je to vraj ovela drahsie ako nase silikony, takze ked tvrdia ze im plesina nevadi, tak klamu, lebo skoncia na klinike, a chodia si ich doplnat, ako mi zeny menit...proste chceme stale viac a lepsie, co je prirodzena zdrava vlastnost u ludi...a hlavne u zien.