Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kossi

Ajina, presne aj mňa to tak tlačí, až to bolí, väčšinou pri chôdzi. Už som si dnes kvôli tomu poplakala, v pondelok mám ísť do práce, tak neviem ako budem chodiť, keď ma to tak bolí. Zajtra idem na stehy, tak uvidím, čo mi povie.

modroocka55

enina,
neboj ja pojdem o takych 5 rokov znova ,ja mam teraz 49 kg a nebodaj schudnem kilo tak to vidno aj na prsiach ale zase vidim si to len ja ostatny nie

enina

laura s
dakujem ti za info...muselo ta to boliet..Dakujem za mail,ak by si chcela aj ja ti poslem moje terajsie, a mozes poradit, je pravda ze chcem do toho investovat uz len raz,inac ja mam 164cm, a 59 kg...no casto je ta vaha mensia a to vidno aj na psriach
jaroslavaluc@pobox.sk

Laura S

enina

lekar mi chcel dat najskor max. 450ml, lebo mam uzky hrudnik, ale ja som sa nedala, trvala som na svojom, ved ak mam do toho znova investovat, tak nech to stoji za to. A tak nakoniec lekar suhlasil a po operacii mi povedal, ze vedel by si na mne predstavit aj 800ml, ze vraj by to bolo pre mna idealne. Rozdiel 100ml urobi iba velmi malo cm na sirku a na vysku, takze 300ml navyse mi urobilo myslim iba 4cm na sirku a nejake 3cm na vysku ak sa dobre pamatam. U vysokych dievcat sa ta velkost straca.Velke implantaty maju nevyhodu iba v tom, ze su tazsie ako mensie a tak casom hrozi ovisnutie, ak nebudes nosit podprsenku.jasne, foto ti poslem, napis mi tvoj mail.

nikaOO

kossi.no je to zasah,predsa je to tam rozbabrane,tak to musi bolet.mna bolievali aj pred menzesom dost,asi ich mame citlivejsie tak preto.nieco natom bude ze kazdy to znasa inak.ja som sa postavila z postele az na 2 den poobede,a ina baba uz vecer behala po chodbe a bola starsia o dost.ale ja mam smolu vo vsetkom.uz len nech sa nam tie bambulky zahoja a nech je to v poriadku.musime to zvladnut.

enina

modroocka55
Ahoj,mam s tebou cosi podobne, ked tak citam tvoje prispevky, mam asi 3 roky impl. 300 a tiez som zistila ze tej koze tam mam este dost..rozmyslam o operacii....stava sa mi ze ten impl. sa mi trosku sem tam ako spim, pootaca....stava sa mi tžo 2 x do roka..ked schudnem..je to neprijemne a otravne...Chcem sa ta opytat ci sa ti to nestava..a ci mas iml. pod zlazou?

nikaOO

zuzika6 ahoj.Dakujem,si tu dlho nebola.Ano v cibamede.ani som ich este nevidela,mam to oblepena cele takou lepiacou gazou.Kedze mam sikmo hrudnik tak mi to tym posunul este k sebe.