Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

Petra 2

ja by som si na sebe tiez vedela predstavit este viac, ale som v podstate spokojna. Najhorsie je, ze take velke implantaty si davaju zeny zriedka, tak sa o tom nemas s kym poradit. A doktor vzdy navrhne mensie
:o( Ale aspon teraz mozem posluzit ako priklad dalsim, ktore sa rozhoduju:o) Keby som mala ist na OP este raz, dam si 800ml.

mona4

Livaa, dakujem, dakujem, uz cakam zbalena, mam tam byt na 10.30 hod. posunuli mi to o hodku, som hladna, boli ma hlava a mam hrooooozny strach, nech sa prebudim. Syna som rano niesla do skôlky a este za mnou krical, mamiii a nech sa ti nic nestane, tak mi bolo az tak divne...vdaka, ze na mna myslis, hned zajtra ako ma pustia napisem...

Petra2

laura s
škoda že som nevidela tvoje fotky pred mojou OP. Bola by som si dala aspoň 550ml. Teraz ma to štve, že nemám väčšie. Mám 450ml a C-čka.

mariamaria

dakujem Laura S za mail...este nie je neskoro ...tak hadam mozno aj tyhc 375ml si dam...viac uz uricte nie...ale chcem aspon plne 3.uvidim co povie Dr....

modroocko nie este nemam nic objednane...konzultaciu mam 25.4.a OP 6.5.

Karolinnka

aha a este, povedali mi ze musim mat menzes a ja nemam lebo som vysadila pred rokom antikocepciu a teraz mi to vseliak hapruje.. da sa to vyvolat injekciou vsak ? alebo je to velky problem ?

Karolinnka

ahojte baby, potrebujem poradit piatok idem na konzultaciu na didinky:) a beriem helicid to preto lebo mam kyselinu po jedle, bojim sa vsak ze ma preto nebudu moct operovat.. co si myslite vy ? brala niektora z vas niake tabletky pred operaciou prs ? dakujem vam pekne

vera007

Ahoj zuzika :)
Ako sa mate?Mne sa to pomaly ale isto blizi,zajtra idem na odber krvi...
Prehodil sa mi termin idem o den skor,takze 10/4 tam budem lezat ak budem mat dobre vysledky.
Kedy sa plati operacia pred alebo po?

ajina

Ahoj kosi.pisala som ti aj na zzz.Presne,aj ja som vcera"vyronila potajme slzu"lebo uz ma to tlacenie serie.Tiez je to len v urcitych polohach,vacsinou ked chodim.Vecer odkvecavam od unavy,som na materskej"dovolenke"{ten nazov musel vymysliet chlap!}Tak sa drz aj ty,pa

dorina

Baby,aj ja idem na operaciu...strasne sa bojim aby potom aj pri neboli komplikacie...nieze vyplatim 85tisic a potom ich vyberu von...