Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mariamaria

jej mona aj ja ti drzim palce!!!!!!!!!!!!drz sa kocka potom budes este vacsiaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))

Laura no dakujem ti ja mu poviem ze chcem plne trojky ak mi povie ze 400ml mi ich spravi dam si to:)))

zuzika6

vera ahoj,ja som platila až po prebudeni.Bola pri mne prave kamoška,tak mi to kešla :-).Takže desiateho? Musim tam cinknuť,aj ja chcem isť na kontrolu...

nikaOO

mona4..neboj bude dobre,ja som bola na chodbe nervozna,ked ma uz zobrali dnu tak to zacalo.este som cakala kym dooperuju,som sla 2..sestricka ze citajte si,mne sa nedalo,bolo mi na zvracanie a mala som triasku.tak mi pichli nieco do ruky,nieco do zadu do svalu a bolo to.ze vraj na take lahke spanie,nespala som ale bola som pekne oblbnuta.som povedala sestricka ze ako ich tam pribudlo kedze som videla dvojmo,ja som riadny strachopud.vsetko si pamatam az po uspanie,ale po tej injekcii mi to bolo jedno.ked som sa zobudila tak mi to pripadalo ze som spala len 5 min.a nezvracala som.

Laura S

mariamaria

drzim ti palce, aby si bola spokojna s velkostou :o) Ak si nizsia, mozno ti ta velkost spravy aj trojky :o)

nikaOO

mona4 drzkam palce aj na nozickach,moja nebojkaj,aj ja som mala cudny pocit az ma stislo pri srdiecku ked sme vyhodili deti pri skole a mala mi dala pucinu a tak sa namna pozrela..drz sa.

Laura S

Petra 2

ale vsimla som si, ze cim vacsie prsia mas, tam horsie sa kupuju podprsenky. Ja si kupujem 80D, ale potrebujem 75E, ale taku velkost maju iba zriedka:o(
A velmi ma hneva, ze pekne a sexi podprsenky vyrabaju tak maximalne iba do velkosti C