Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

zuzika6 ahoj..aj ja so nevedela s cim sa zobudim..xi..tiez mam 325 a uplne staci kedze mam obvod pod 70.este ked odpuchnu a usadia sa tak to bude moja predstava.

Laura S

lilina

nemyslim, ze je to problem, ze budes mat menstruaciu. Bude to nepohodlne, ale inak nic. Po operacii to nie je nic strasne, da sa to v pohode zvladnut :o)

Laura S

2simka2

operacia stoji od 50tisic do 100tisic kotun, zalezi to od znacky a typu implantatov a od doktora, ktoreho si vyberies. Mna vysla operacia 70tisic, mam anatomy eurosilikon.

lilina

2simka2 je to vsade inak ale cena je priblizko od 50000 az po 100000 .Ja zaplatim 75000sk.Ale najlepsie bude ked si vyberies nemocnicu ktora ti vyhovuje a pozries na internete .Kazda tam ma aj svoj cenik na kazdu upravu co robia.

2simka2

ahoj baby.aj ja som zacala uvazovat o zvacseni prs.ale vobec nemam predstavu kolko takato operacia stoji?mozte mi niektora poradit?dakujem

lilina

baby dostala ste niektora krami aj tesne po operacii?Ja to asi nestihnem a budem to musiet o tyzden prelozit.Mam ich mat 23.4.a operaciu 25.tak neviem asi sa to neda.Ale ak ich nedostanem do operacie a dostanem ich tesne po tak to asi nebude vyhra lebo ja dost silno krvacam.Neviete mi poradit?