Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikis

No a som doma. Neviete preco ma tak strasne bolia rebra? Viem, ze je to vec vysoko individualna ale necakala som az taku bolest. Vcera som sa po narkoze prebrala ako keby do zleho sna.Ale horsie to uz nebude,snad...

Livaa

lalia666
ide o to ake prsia chces a kolko ml sa Ti vmesti.... aj pod 300ml su pekne prsia,vyzeraju prirodzenejsie,kazdej babe sa nieco ine paci.... a my zeny sme vecne nespokojne tak casom uz si zvykneme na tu velkost a potom uz by sme radi vacsie :DDD ja mam 290ml som spokojna ale brala by som aj troska vacsie,lebo k mojej postave by sa hodili,hoc mi to dr.odporucal bala som sa.... ale ako hovorim aj tak som spokojna,ked si spomeniem ze som nemala nic :-)

lalia666

ahojte baby, staaale mi to nenecha ze vela s vas tu pise ze pod 300 ml je to malo a skoda penazi . Ja budem mat 275 a teraz nemam vlastne nic ...ale myslim ze aj take akoze mensie budu pekne nie? nema niekto fotecky ktore by mi poslal aby som sa trochu ukludnila?:-)) dakujem...

sjuzik

cafte babenky...mam taky problem uz som tu pisala ale nikdo nereagoval..nahodou nevidite rozdiel medzi silikonom a vasim povodnim prsom?tak ciarka...ja to vidim ked som v uvolnenej poloho a ked sa napnem tak to zmyzne...neviem ci to je normalne

nikaOO

vera007..uz je to lepsie,akurat rano a vecer je to otras,kym vstanem tak som taka stuhnuta.a aj vecer kym zaspim.a este chrbat.chce to poriadne nervy..uz som aj slzu pustila,nie od bolesti ale od zlosti.nic nemozem.a ja najradsej furt niekde lietam.ta podprda stiska ako kazajka,ani poriadne nadychnut.aj na prsia to dost tlaci,ked som si ju dala dolé oprat tak to bez nej bolo lepsie,aj dychat sa dalo normalne bez bolesti,a s nou aj dychanie boli.boze uz nech to ubehne.

vera007

nika,neboj bude lepsie kazdym dnom ako pisu babenky..hoci si to tiez neviem predstavit ako budem fungovat,ked sa musim starat o malu..manzel bude mat tyzden dovcu,ale ako dalej tiez neviem.
No ked chceme byt sexi musime nieco vidrzat..

nikaOO

vera007 asi je to vsade inak,ja som bola v BA..mozno preto..no boli to dost,asi to horsie znasam.mam ich cele oblepene,a podprda tlaci jak svina.som ako vo zveraku.tazko sa mi dycha.

vera007

nika,dik..ja som nedavala zalohu,nechcel odomna..uvidim ako to bude s tym platenim co citam kazdy plati inac.
A ako sa citis,je ti uz lepsie?
Ako si to mala ty stym menzesom,ze sa to muselo prelozit..