Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

Laura S
ja som tiež spokojná hlavne proti tomu, aké so mala predtým, ale tá tvoja veľkosť sa mi hrozne páči. Na mne by ešte asi vyzerali o kúsok menšie, pretože mám pod prsiami obvod 85. Najviac ma štve, že keď si dám voľné tričko, ani nebadám nejaký veľký rozdiel.

sjuzik

pegy..
alebo ked napnes prsne svaly tak vtedy je vidiet trocha povodne prso a silikon..tak to myslim..neviem ci chapes

sjuzik

pegy
praveze nemozem lebo robim v zasranom dubline..a nemam dovolenku..rozmyslam ze zas nasetrim peniasky a pojdem na vymenu sa odfotim a poslem ti to a skus poradit dik

denca1

vera.. ja mam svoje take slabe 2 a idem na 325ml okruhle pod sval, rez pod pazuchou. snad to bude dost.a ty budes mat aku velkost? prave rozmyslam,ze by som sa mala odfotit a poslat foto do galerie.ale uz sa tesim,len z toho mam trochu haluz, aby boli rovnake. nie ze jeden bude vacsi ako druhy.

vera007

denca1..ja idem do PD k Dr.Trskovi..na 10h,pojdem druha..ja tiez nemam strach..ani si ho nechcem robit..no urcite den pred op sa mi nebude dat spat.
Budem na teba mysliet ked budem cestovat :) Nech ti to dobre dopadne.Potom sa ozvi.Ake ides mat didy?

denca1

ahoj vera. operuje ma dr. cerven v bb. mam tam byt rano o 8.00 zatial nemam strach. prave dnes som si dala urobit vsetky vysetrenia.to mi je cudne ked sme robili termin oper sestricka mi povedala ze si musim vyratat ked dostanem kramy, ze na 7-9 den ma vedia urobit.zatial to tu ziadna baba nepisala.a teba kde robia?

denca1

ahoj nikisrw. to je super,ze to mas uz za sebou. ja idem bud.tyz vo stvrtok.mala si strach pred op?
skore zotavenie.

Livaa

nikis
blahozelam a nezufaj kazdym dnom Ti bude lepsie,prve dni su blbe ale da sa to zvladnut,ine Ti aj tak neostava.)Je to zasah do rganizmu,a telo sa s tym musi vysporiadat,chce to cas :-)