Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

olinaaa

Livaa
diky moc, aj ja uz pojdem.
Nejak sa mi stale kopiruju tie iste spravy. Neviem preco to blbne. Este raz dik moc

olinaaa

Livaa
Este by ma zaujimalo, kolko dni je povinna hospitalizacia? Alebo je to individualne? A ci prvych par dni ako doporucuju, treba byt naozaj doma, alebo mozem ist do prace (ja len sedim pri pc). Alebo to je fakt taka bolest, ze dobrovolne nepojdem nikam? Dik

Livaa

Livaa
ja mam 30 a mam uz dcerku,som po kojeni takze u mna to bolo hrozne...
Ty asi este nemas deti a predpokladam ze chces ich mat....
nejde ani tak o velkosta ko o tvar aj male prsia su pekne,lae ja som bohuzial mala ovisnute nic....
ja by som v tvojom pripade pockala az po dietati ze co a ako nakolko nie si na 100 % rozhodnuta....
uz koncim,tak zatial pa

olinaaa

Livaa
Kolko mas rokov? Ja mam zachvilu 28, nechcem tym povedat ze som uz stara, ale ze som si uz ako tak vytrpela to ze ich mam male. Ale posledne roky som sa s tym uz nejako zmierila, brala som antikoncepciu, trosku napucali :) Ale ako tak rozmyslam, neni to ono. Asi by som chcela mat normalne prsia. A kedy ked nie teraz, sak som este mlada. Na starobu mi budu uz na ... :)nie?

Livaa

v nemocnici budes jeden den a na druhy den ta pustia. Urcite tyzden by si mala byt doma,ziadne namahanie,vies kadza to prezivame inak a u kazdej je to individualne,ja som sla do prace na 13 den,tiez mam sedave zamestnanie.... uvidis sama ako sa budes citit....

odporucaju tak 2 tyzdne byt doma

olinaaa

Livaa
Este by ma zaujimalo, kolko dni je povinna hospitalizacia? Alebo je to individualne? A ci prvych par dni ako doporucuju, treba byt naozaj doma, alebo mozem ist do prace (ja len sedim pri pc). Alebo to je fakt taka bolest, ze dobrovolne nepojdem nikam? Dik

Livaa

olina
ked nie si na 100% rozhodnuta tak nechod. Potom ked nieco tak si to budes vycitat,radsej si pockaj az dospejes do toho rozhodnutia ze preco chces ist...

Livaa

olinaa
no chod cim skor,lebo vacsinou su cakacky aj mesiac...
vedia to len paru kolegyn... ja som nosila pred operaciou taku vypchatu podprdu co je sama o sebe vypchata takze som mala nejake prsia... takze nieje to take okate nakolko mam 290ml....ine je to v lete ked uz nosis vystrihy a topiky a najma bez podprdy....kolegovia si vsimli ako mi narstli prsia ale ja som to zahovorila a vyhovorila som sa na antikoncepciu a podobne somariny....a nech si myslia co chcu...
v nemocnici budes jeden den a na druhy den ta pustia. Urcite tyzden by si mala byt doma,ziadne namahanie,vies kadza to preizvame inak a u kazdej je to individualne,ja som sla do prace na 13 den,tiez mam sedave zamestnanie.... uvidis sama ako sa budes citit....