Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

01monika22

ahojte kocky, ja mam prsia urobene uz 8 rokov a podstupila som tu operaciu 2 krat, lebo prvy krat implantaty nesadli dobre a uvedomila som si, ze 350 ml je malo, tak som si to dala zvacsit na 450 ml. ta druha operacia bola strasna, museli mi nasadit morfium, ale len 2 injekcie, lebo tretia uz by mohla vyvolat zavislost. masirovat som si ich nemusela, ale tu specialnu podprsenku som nosila asi mesiac, bala som sa, ze implantaty znovu nesadnu na spravne miesto

nikaOO

mona 4 mne bolo lepsie na 6 den.ale je pravda ze je lepsie ked sa sem tam prejdes.mne dali od bolesti novalgin.dnes je to 8 den,ale akosi sa to od toho 6 dna nezlepsilo,nejak stojim na mieste.rano su tlaky kym sa neprejdem,potom je dobre.co sa tyky podprdy tak mna tlacila do toho 6 dna hrozne,aj ma to velmi bolelo,bolo to blbe,ale uz to polavilo.tak len vydrzkaj.ja som sa vyspala tak lepsie az na 4 noc.

Karolinnka

ahojte, ja som bola dnes na konzultacii strasne super dr to bol... som objednana na 7 maja na operacku a budu mi robit najprv mastopexiu a po pol roku implantaty... nech uz to mam za sebou ...

Livaa

olinaaa
urcite Ti baby poslu svoje fotky na mail,staci ich poprosit,ja nemam problem:-) Ja som sla na druhy den domov ,vybrali mi dreny a a okolo 10,30 som odisla.

Olinaaa

Livaa
Takze az po operacii? :( No nic teda. Pozerala som si rozne stranky, ale to su zvacsa zahranicne. Chcela som vidiet pracu nasich doktorov. Odpovies mi este ci je nevyhnutna hospitalizacia, alebo ta poslu hned ako sa preberes domov?

mona4

Kocky, tak ste ma potesili, zacnem si odpocitavat dni. Ked sa hybem je to lepsie, ale mam pocit tlaku...zobrala som panadol, ale pomohol len trosku...