Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

olinaaa

Livaa
Este by ma zaujimalo, kolko dni je povinna hospitalizacia? Alebo je to individualne? A ci prvych par dni ako doporucuju, treba byt naozaj doma, alebo mozem ist do prace (ja len sedim pri pc). Alebo to je fakt taka bolest, ze dobrovolne nepojdem nikam? Dik

olinaaa

Livaa
ale ja este nejsom :(
No jedno viem, ked tak teraz cim skor, lebo v lete sa vraj horsie hoja rany. A nechcem to odkladat o rok.
Este by ma zaujimalo, ako reaguju ludia okolo. Nemaju negativne nazory? Nesuskaju si kolegovia a hlavne kolegyne ked prichadzas do kuchynky na kavu? ..vies ako to myslim :(

mona4

livaa, to ani nie ze masirovat, ale od bradavky smerom k telu si to mam oboma rukami akokeby hladit, aby sa silikon dobre usadil. Ja som aj hore dost polepena, lekar mi vysvetloval, ze je to preto, lebo anatomky vraj maju tendenciu vyjst hore, ked to tam nemas najako stlacane cele smerom dole. No tazko sa mi to tatko vysvetluje...

niks

Denca1 ahoj. Ja som bola tiez v BB ale u doktora Pikulu. Strach som nemala. Rano, ked ta zoberu na izbu dostanes premedikaciu, potom za tebou pride anesteziologicka (predpokladam ze Dr. Vigasova) ta ti vsetko vysvetli (ako ta uspia a pod.) Mna o take dve hodky brali na salu. Pichli mi nieco do zily, stihla som este dva krat zazmurkat a koniec....Prebrala som sa na izbe. Sestricky su strasne mile a velmi ustretove. Ja som bola maximalne spokojna. A kedze som stihla este stary cennik Novamedu, cele ma to vyslo a teraz sa drz 49 000,-Sk

Livaa

olinaaa
ja som sa rozhodla ked som uz druhe leto nemala dat co do plaviek a mala depky bolo rozhodnute,tiez som si zhanala info na forach a to mi velmi pomohlo,ze som mala s kym o tom kecat a vymienat nazory.... musim byt na 100% rozhodnuta ze to chces....

olinaaa

Ada3 Dakujem moc moc moc ;)
Ja budem ma milion otazok, snad to doktor prezije:D
A ake si mala predtym a ake teraz? Ako si sa dokazala rozhodnut?

Livaa

mona4
hlavne ze si spokojna :-) ok ako chces tak sa pofot nemusis hned zajtra....
ja som si nemusela nic masirovat...

mona4

A urcite nebude nadsena ze si ju nazval mimozemstanom....Skus brat svoju manzelku taku aka je, ona je so svojimi prsiami urcite spokojna a to by malo byt pre teba to najdolezitejsie...alebo chces mat doma vacne nespokojnu zienku?

Livaa

jano666
je rozdiel male prsia a ziadne prsia(vid moj priklad). Neviem co by si robil kebyze ju nemas za co chytit. A to som kojila 2 roky. Ide predsa o mna aby som sa ja citila dobre a vyrovnane a nie depky a vypchavala si podprdy a v lete???? ani nehovorim.....
Myslim ze je to kazdej osobne tozhodnutie a ked jej to ma pomoct preco nie..... a ked ju mas rad tak by ti to vadit nemalo stale je to ona ci bez alebo so silikonom....

mona4

Jano, skus povedat svojej zene, ze na akom si fore a o com sa bavis s inymi zenami. Urcite bude manzelka z teba nadsena......, ALEBO zeby si tu hladal info pre seba?