Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

mona 4

gratulujem ti k novym prsiam, musis byt velmi stastna, ze to uz mas za sebou, vsak? :o)A je jedno, ci mas 270ml alebo 600ml, ale mas prsia, po akych si tuzila a to je super! Zelam ti skore uzdravenie:o)

Laura S

jano 666

neberiem ti tvoj nazor, ale kazda z nas, ktora si dava zvacsit prisa to nerobi z rozmaru, ale preto, lebo sa chce citit ako zena. Ty nevies, aky je to pocit, ked nemas ziadne prsia...Ano, mas pravdu, ze nie je nad prirodzene prsia, ale co maju robit tie zeny, ktore nemaju ziadne prsia? Zit s takym pocitom je velmi tazke. Zamysli sa nad tym.
Inak, ja mam tiez implantaty, ale moje prsia neboli nikdy studene, maju teplotu tela, ano, su pevnejsie ako prirodzene, ale nie su tvrde...
Dam ti protiotazku, keby si bol ty ako chlap velmi malo vyvinuty, vies co myslim a mal by si moznost to zmenit, neurobil by si to?

olinaaa

Caute, gratulujem vsetkym k odvahe. Mne este kusocek odvahy chyba, neviete poradit ako na to? Neskusite mi poradit ktory doktor v bratislave je dobry? Alebo na ktorej klinike sa mam objednat aspon na konzultaciu? Prosim poradte mi! DAKUJEM

Livaa

mona4
ahoj a blahozelam Ti,hlavne nech si skoro fit a bez komplikacii. Super ze to tak zvladas,mozes byt stastna:-) Tesim sa na fotecky.) Uz si si ich videla?

mona4

Nika, dakujem, aj tebe zelam nech uz ti je stale lepsie a lepsie...predstava leta a trojuholnickove plavky...jupiiii...no neviem sa dockat...

nika56

caute, pisete tu o nejakych 270 ml, 300, 600. Neviete mi poradit nejaku good stranku, kde najdem pekne obrazky s velkostami? Chcem sa skraslit aj ja, ale problem je, ze neviem o kolko. Poradite mi?

mona4

Anitka dakujem a neboj sa, ja som sa straaasne bala, navyse mam dieta tak mi nebolo vsetko jedno a pozri nemam zatial ziadne komplikacie, na pocudovanie je mi az veeelmi dobre.Cakala som ze to bude ovela ovela horsie. Este uvidim aka bude tato noc.

anitka

mona4, gratulujem, a super ze sa citis tak dobre...mna to caka presne o 2 tyzdne, tak sa tesim aj bojim dokopy.
prajem skore uzdravenie...pa