Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

mona4
asi tak 5,6 dni to bolo dost blbe ale mna bolel najma chrbat a to este dlhsie nakolko mozes spat len na chrbte a nemozes sa polohovat. Ale ked som sa hybala tak mi bolo lepsie ako ked som len lezala,to si urcite postrehla,ze najma po ranu je to horsie....ja som ziadne tabletky nebrala,som ich vratila.... neboj prejde to,musi vyzdrzat :-)

kossi

Mona4 Tak už si po, super! No u mňa nastalo výrazné zlepšenie až na 10. deň, ale ja som čudný prípad:)), tak u teba to snáď bude skôr. Držím palce:)

mona4

ahojte dievcata, tak dnes uz mi az tak veselo nie je. Som druhy den po a asi vezmem panadol, lebo dnes akosi niesom vo svojej kozi. Kocky tie, co mate po, asi ako dlho trvaju take tie najneprijemnejsie bolesti? V noci som toho vela nenaspala, mala som taky tlak v hrudniku a straaaaasne ma tlaci ta podprda. Kedy sa dostavi take prve uvolnenie?