Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

Laura S
chcela som sa Ťa ešte opýtať, ako reaguje na Tvoje prsia okolie. 600ml si asi všimli :-) Ukrývaš sa do voľných vecí, alebo naopak nosíš priliehavé topy? čo v práci, rodina, susedia..?

vera007

denca1,aj ja som si bola po vysledky..no este musim ist na interne vys. a malo by to byt vsetko,dufam ze ma vezme nie som objednana..platila si na interne?

denca1

niks.ahoj. tak to sa ti perfektne podarilo za taku cenu.mna to bude stat60. to je pekny rozdiel...je super ze funguje toto forum vselico sa dozviem.dik baby ste perfektne.

denca1

vera 007. ahoj dnes som si bola zobrat vsetky vysetrenia. som ok tak o tyzden to budeme mat uz za sebou. uz sa aj tesim. ty uz mas vysetrenia? jaj dnes som uz pokukavala po plavkach, ale musim vydrzat. haluzim ci 325ml nebude malo,ale uz nic nenarobim mam ich objednane a myslim, ze su uz u dr.

nikis

Mona4
Tak drzim palce. Moja prva noc -nic moc :) Ukrutne ma bolel chrbat, stale som sa vrtela. Vydrzala som spat nanajvys tak 3 hodiny v kuse, potom vstat a poprechadzat sa aby sa mi uvolnil chrbat. Pomohlo mi ked som si naukladala vankuse pod seba, vtedy to bolo lepsie. Co sa tyka Wobenzymu, dakujem, dnes mi ho kupil muz, tak ho zacnem uzivat.

mona4

Nikis ja beriem Wobenzym, odporucili mi ho, je to vraj na rychlejsie odpuchnutie a dobre hojenie ran. No zatial neviem posudit, ale ine lieky neberiem, mozno si dam len na noc...kedze dnes to bude prva noc doma...tak uvidim, ako to vydrzim. Zatial sa citim ok.