Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mona4

Ahoj Livaa, dik ze si sa ozvala, cakala som kedy ma tu zbadas. Videla som ich rano pri kontrole, sestricka mi vysvetlovala ako ich mam po tyzdni masirovat aby sa usadili a v tom vosiel moj muz a zabudol zatvorit usta....Su take v pohode akurat ku mne, asi mi iste klesnu, takze asi budu mensie, aj ked lekarka hovorila ze by mali ostat taketo...tak sa samozrejme tesim. Skusim sa zajtra odfotit a poslem ti fotku zatial, taku oblepenu... PS: Dievcata, dakujem vam, ste zlate...

jano666

mariamaria
Maria, by si sa cudovala ake to je divne. Akoby som sa dival na mimozemstana. Uz som rozmyslal aj nad rozvodom. Ved naco mi je zena ktora sa nechce pacit mne.

jano666

Laura S
Urcite nie keby s tym moja partnerka nesuhlasila. Ak by jej to nebolo prijemne, tak by som si ho urcite nedal zvacsit. Myslite si ze male prsia nie su prejavom zenskosti? To vobec nie je pravda. Zenskost zacina chlap citit v mozgu a nie v penise.

vera007

denca1,ja si myslim ze sa nemusis bat..ved co citam Dr.Cerven je dobry,budes v dobrych rukach.Ja idem mat anatom.325 alebo 375ml este neviem,ale ak sa bude dat dam si tych 375ml.
Uz mas pred op vys. za sebou?

mariamaria

jano666 a kolko je tvoja zena po OP???mozno sa to zmeni...ale nie je ani vyhra ked pri milovani v predklone tej zene visia dva kozky...po kojeni to nieje co byvalo...je to luto kazdej zene...a kazda ktora sa citi menejcenna nech si to da spravit...nie je to nic zle...ked sa chceme cicti opat pritazlive a plnohodnotne zeny...prepac ale urcite to nie je az tak zle ako pises

olinaaa

Ada3 Dakujem moc moc moc ;)
Ja budem ma milion otazok, snad to doktor prezije:D
A ake si mala predtym a ake teraz? Ako si sa dokazala rozhodnut?

ada3

Ahoj Olinaaa!
Mala som ten istý problém ako Ty. Preto som vyskušala viacero konzultácii, ale najlepší dojem na mňa urobil Dr.Trška,preto som sa rozhodle pre neho. Je fakt mily. Myslim, že to tu spominali aj iné baby. Ma velmi dobry prístup k pacientom nielen pred operáciou ale aj po operácii. A s výsledkom som tiež veľmi spokojná. Ak chceš, má aj svoju www stránku www.plastickychirurg.sk