Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

mona4..ja som spala tie 4 noci aj s drenom.mozno ty zaspinkas uz aj dnes ako babo.nebojinkaj.inac ja zasa zavidim tym co maju 2 tyzdne az mesiac po,ked si predstavim ako je to este daleko,ale nam zasa zavidia tie co maju pred,tak ako aj mi sme zavideli.ale uz mame po a bude to len lepsie a lepsie.potom budeme robit prepadovky v obchodoch,xi.drz sa!pa-pa

denca1

AHOJ. LIVAA POSIELAM TI FOTKU PRED. BUD. TYZDEN VO STVRTOK MAM OPERACIU. CHCELA BY SOM SI POZRIET GALERIU,AK BY TO BOLO MOZNE. POTOM URCITE POSLEM DALSIE.

kossi

Monika, čo ja viem, podprda sa musí nosiť vkuse minimálne 2 mesiace, tak aj tam bola asi chyba. Ale zas máš väčšie, tak si spokojná:)

Livaa

mona4
fotecky dosli uz su v galerii,nahodou mozes byt spokojna aj mensie su pekne,oproti tomu ze si nemala nic :-) som zvedava ked ta odlepia,budu vyzerat pekne prirodzene .) nezavidim Ti tie noci co mas pred sebou,ale nejako to vydrzis...:-) chce to cas,tak sa drz

mona4

Livaa, hodila som ti do mailu nejake foto, len neviem ci to dojde, mam zly signal, som na chate... NikaOO, mna tiez vsetko svrbi pod tou podpirou, a tisko ti zavidim uz osmy den, nemam to az take zle, cez den sa to da v pohode vydrzat,ale bojim sa, opat ide noc. No co uz. musim vydrzat.pa