Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

kejt 2 ahoj,v galerii je foto nas bab co uz mame po,len tie co maju po si mozu pozriet galerku.ale myslim ze ak niektoru z bab poprosis,tak ti foto poslu.

kejt2

Baby, máte niekto nejaké info ohľ. Dr. MLÁDKA v NITRE, operuje na PNJCH. Ďakujem za každé info.
A inak, ako si môžem pozrieť aj ja fotky v tej galérii, ktorú tu spomínate? Kde ju nájdem? Vďaka.

lussindia

Ahojte, nahodou som natrafila na toto forum.....Zacala som totiz vazne rozmyslat o silikonovzch implantatoch.......No neviem sa rozhodnut a ani neviem na ktoru kliniku by som isla. A dalsia vec su korunky....

ajina

Ahoj kosi,tak ako,este ta to stale tlaci?Mna este sem tam stale,uz ma to pekne stve.Neviem ci nepojdem o tyzden za doktorom ak to neprestane.Natieras si prsia niecim?Ja si davam na jazvy repik a prsia jemne masirujem gelom Lioton 100000.Opuchy uz nemam velke.pa

kossi

Jano, nechápem, čo tu robíš. Ak si si nevšimol, tu a riešia iné veci, tak si založ vlastný príspevok a neotravuj tu vzduch. Ty nemáš problém so silikónmi, ale so svojím vzťahom. Svoju ženu nemiluješ, inak by si bol šťastný, že ona je šťastná. Môj manžel ma sám od seba podporil, keď videl, ako sa trápim. Teraz je veľmi spokojný, lebo aj ja som, a moje prsia zbožňuje. Takže sa pober s tvojím problémom do inej témy. Papa

mona4

No vidim ze ty to uz mas za sebou. Snazim sa pochopit prave dovody preco si chcu zeny zvacsovat prsia, ked ich o to nikto neziada. Silikonove prsia nikdy nie su krasne, mozno z pohladu zeny ano, ale z predu vobec nie. Neverim ze nejaky silikon ktory ma konstantnu hustotu dokaze nahradit makke tkanivo prsnych zliaz. Nehovorim tu o "kozkach" co visia na tele, ale o malych prsiach. Som zvedavy co vam po operacii povedali partneri. Tvojmu partnerovi sa pacia a pacili?

ladybug

baby, tak vám závidím čo máte už po. ja som mala termín 2.apríla, ale nakoniec mi to doktor presunul lebo som s ním volala a počul v hlase že som prechladnutá... a to som od výšky nebola chorá, skoro ma porazilo :(