Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

amber

ladybug
Mne sa stalo to isté, už niekoľko rokov som nebola chorá, a teraz 2 týždne pred operáciou som tak ochorela, že som si to musela preložiť. Takže ma to čaká v máji. Tiež ma išlo poraziť, ale predsa je to pre naše dobro. Radšej to odložiť o pár týždňov ako mať pooperačné komplikácie.Už sa neviem dočkať a držím palce.

nikis

Mona4
Tak to je uplne super, ze sa ti to tak dobre hoji. Kolko beries toho wobenzymu? 3xpo 10 alebo 3xpo 5. Ja uz sa tiez citim dobre. Som 5 den po operacii a dnes som sa prvy krat super vyspala. Ked ti dam mail, poslala by si mi fotky? Ja sa tu podprsenku este bojim dat dole. Na prevez idem v utorok, tak potom poslem foto do galerie.

mona4

Ahojky Ivica, som rada ze si sa tu objavila, tvoje prsia sa mi velmi pacia ako su urobene a tak tajne dufam, ze k niecomu podobnemu dospejem aj aj. Ako si spokojna? Mas ich uz dlhsie vsak? Nelutujes teraz po case, ci by si si nedala aj vacsie? A ked nosis push/up vytvori ti to pekne prsia v triku? Pytam sa len preto, ze viem,ze ty mas anatomky, a ja ich mam tiez...a mame asi zhruba rovnaku velkost ak sa nemylim.dik.pa

mona4

Nikis, ano odfotila som sa, vcera som tu podprdu musela preprat, lebo sa mi hnusila, pf...pytala som sa na to, vraveli mi ze na tu chvilocku mozem. A ja nemam velke implantaty, takze asi neviem, ale asi nemam take pocity napnutia a pod. Inak mne sa to hoji super, beriem ten Wobenzym a naozaj nevadi mi nic, tato noc uz bola super a dokonca lavu ruku uz v poho ovladam aj za hlavu s pravou mam este trosku problem. Nic mi nevadi len tie leukoplatky ma tahaju a svrbia pod tou podpirou. Kejt, ak chces foto, posli mi mail, ale daj si 300ml ja sa uz zacinam bat, ze budu male dofrasa. Doverovala som lekarom. Nechcel mi dat vacsi, ze by mi tam vosiel, ale vraj uz by som mala velmi naprskanu a priesvitnu kozu...No uvidim, ved este nepresiel ani tyzden. Nikis, ako sa citis ty? Inak, lutujem ze som si nedala vacsie...

Kejt2

Ahoj Ivica, ďakujem za odpoveď. Mne je jasné, že také isté to mať nebudem, ale chcem vidieť veľkosť PO. Dnes som bola na prvej konzultácii v BA. Mne odporučil anatóm, polytech, 325 ml. mne by ale stačili tak 275-300 ml. Teraz mám 71 cm pod prsiami, 81 cez prsia, 170 cm/54kg. Ak vás môžem niektorú poprosiť, prosím pošlite mi fotky medzi 275-325ml, anatomické. VEĽKÁ VĎAKA.

ivica

Kejt2, a dalsie hladajuce a rozhodujuce sa:
v galerii nie su dve "silikonky", ktore by mali aspon priblizne rovnake prsia PO, vsetko zavisi od povodneho tvaru aky mas, to ti ostane, len sa akoby vyplni. Jedina cesta ako zistit aka velkost je pre teba vhodna, je ist na konzultaciu a po merani ti to povie chirurg. Ty mozes este trosku vyjednavat na väčšie, alebo mu budeš dôverovať. Galerka ti v tomto nepomoze. My sme ju zalozili teda Livaa/ viac menej ako za odmenu, tie co sme PO, aby sme mali pamiatku a trochu sa okukali, ked uz sa virtualne pozname z prispevkov.Alebo potom pytaj foto od konkretnej baby podla velkosti aku mas ty uz chirurgom doporucenu po konzultacii.To by ti mohlo trochu napomoct o predstave.

lalia666

mona4...ahoooj uz si po? ako bolo ? spokojna si? straasne by ma zaujimalo ze ako to vyzera lebo myslim ze mas ten isty pripad skoro ako ja...ja budem mat tych 275ml co teraz nemam nic:-)) tak sa pekne liec