Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joja42

ahojte kocky co ste po. som 9 tyzdnov po, je normalne ze este citim, nie stale, ale akoby tvrdnutie prsnikov? nie je to nic zle?
dik za odpoved

mona4

Ivica, dakujem, velmi si ma potesila, lebo naozaj ako pises, chcela som od zaciatku prirodzene a vkusne a toho sa drzal aj moj lekar. Uz sa tesim, ze sa to zahoji, dnes som vyhadzala vsetky vypchate a drotene podprdy a XS tricka som posunula sesterke, tak ta bola uplne happy...Uz som nakazila aj okolie...Svagrina ide na 100 %. Jediny kto sa so mnou nebavi je môj otec, ale to ho prejde...Tak som rada naozaj, ze si spokojna, na fotky sa urcite mrknem, mala si ich aj doteraz fakt super. pa

mona4

Nikis, ja beriem Wob. 3krat denne po 4 tab., ale to len preto, ze mi to poradila lekarka na plastike, ze k mojej hmotnosti mi to bohate staci, a naozaj, hoji sa to pekne. Dievcata foto posielam, ale upozornujem, ze mam 270ml, takze ak chcete vacsie, musiete poziadat o foto druhe, resp. na www.omlazeni.cz, ked sa zaregistrujete, mozte tam vidiet kopec fotiek vo fore od dievcat co su po...ale podmienkou je registracia, inak sa vam fotky nezobrazia. zatial.pa

ladybug

kejt2, ja mám už dve deti, preto som sa rozhodla až teraz. doktor mi hovoril, že je to lepšie po deťoch, lebo po kojení sa prsia tak či tak deformujú a budú vyzerať inak aj s implose. ale istotne existujú holky, čo mali op pred deťmi.

ladybug

amber, ďakujem za pochopenie :). ja to mám tiež preložené na máj, len sa bojím, že už bude viac teplo, ten upršaný apríl sa mi zdal na op ako stvorený... ale dúfam,že už budem ok a operácia bude v máji, lebo v lete nepôjdem istotne, to potom skôr na jeseň.

Kejt2

ivica,
môžem poprosiť aj ja o fotky. Ja tiež chcem skôr menšie ako väčšie. Potom, keď budem aj ja potom, tiež vám určite pošlem, aby sme mohli porovnať. Ďakujem.

ivica

mona4, uzivaj si pekne prska a netrap sa tuzbou po tom co nemas, pokazis si radost, ja mam 250 /nosim sa ako pavica po harani/ a idem prave poslat fotky livee do galerky, som presne pol roka PO, tak sa mozes pozriet ze aj mensie vyzeraju pekne. Ja nemam co lutovat, moj lekar mal na sale prichystane aj 275 /vedel ze chcem viac/, ze skusi aj tie ale zobudila som sa s mensimi, ze by sa fakt crtal okraj a mam tenku kozu a mensiu elasticitu. Tak si predsa nebudem koledovat o zbytocne komplikacie. Ano pouzivam push up,/ak chcem byt viac sexi/ alebo idem uplne bez , aj to je fajn pocit, prsia su esteticke a nenasilne, take ako by sa matka priroda unuvala.....Tak az da livaa echo mrkni foto a naozaj si svoje v zdravi! uzivaj.

Kejt2

mona4
ak Ťa môžem poprosiť, pošli mi Tvoje fotky na Kejt2@seznam.cz. Ďakujem veľmi pekne.
PRE VŠETKY,
všetky kočky, čo máte silikóny už máte deti? Pretože ja ešte nemám, mám 27 a možno tak o 2 roky plánujeme potomstvo. Takže čo SILIKONY a MATERSTVO?