Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kossi

Baby, som už asi 18. deň po. Dnes som musela ísť na jednu oslavu a snažila som sa normálne fungovať, ale ľavý prsník ma tak príšerne bolí pri chôdzi akoby ma niekto bodal nožom, že si musím sadnúť do predklonu, a prejde to. Ale proste nie som schpná normálne chodiť. Začínam mať z toho strach.

polopa

ahojte baby,az teraz som nahodou nasla tuto temu.mam velke prsie c.F to su sestky...teraz som schudla na svoju vahu,a mienim si ju drzat.prsia mam o nieco mensie,ale niesom s nimi spokojna,niejeto to prave orechove.chcela by som ich zmensit,silikonmi.v buducnosti chcem mat deti.mozem kojit aj so silikonmi???

majka irl

Nebojkaj sa moja,podla mna to je u kazdej ine,lebo kazdy organizmus reaguje na zmenu inak.Ja si myslim,ze keby nebolo nieco v poriadku,tak mas problemy od zaciatku.Tak pa

joja42

ja mam 300 ml, ale ja som ich vobec neodliepala, nechcela som ich natahovat a vedela som , ze ich vzhlad aj tak neovplyvnim. ani ich necitim a su pekne tenke. asi budem musiet kvoli tomu tvrdnutiu zavolat lekarovi, len som nechcela panikarit:((( velmi sa bojim, ze to nemam ok:(

joja42

ahoj majka irl, ja som zatial na bruchu este nespala, nemam odvahu. .. bojim sa, pave peto, lebo sa este necitim ok:( niekedy je to super a niekedy zacnem citit ako by tlak. nie je to stale, ale ked sa to stane, mam strach:((( neviem ci je to normalne po takej dobe.... ja jazvy ani neviem , ze mam, pekne sa zahojili, trapi ma zase toto...:(((

nikis

Mona4
Ahoj, mail mam nikis31@gmail.com. Ja som mala povodne objednane 280 ale zmenila som to na 325. Meriam ale 181 cm a doktor mi od zaciatku hovoril aby som pod 300 nesla. Nakoniec ma muz prehovoril a aj sama som usudila....

majka irl

Ahojte vsetky pred aj po OP.
Nepisem tu casto,ale chcela by som sa opytat,kedy a ci ste sa vobec odvazili po operacii spat na bruchu.Ja som tak spavala stale pred OP a teraz sa akosi nemozem odvazit lahnut na brucho a ako dlho ste si prelepovali jazvy?Inak pre JOJA42 ja som prave po 9 tyzdni a tvrdnutie ani tak necitim,skor ma pobolievaju jazvy.Papa