Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martin242

Ja nikoho neurážam, len som vyslovil svoj názor.
Keď si spokojná a je aj manžel, tak je to v poriadku.
Je každého vec, čo so svojim telom spraví.
Aj ja som rád, že si rada a že je manžel rád :)

Pegy

Martin242 asi kazdemu sa paci prirodzenost a ver tomu ,ze vecsina zien si dava robit prsia aspon na tomto fore po deformacii z kojenia ale aj preto ,ze ich priroda bohvieako neobdarila.Vela ludi silikony odsudzuje,ale ked mam mat ovysnute prsia ,tak si ich dam radsej vyplnit silikonom akoby som sa tym mala cely zivot trapit .Ja som to tiez podstupila a teraz som spokojna.Manzel je rad ze ja som rada.Prsia su prirodzene a nikto by nikdy nepovedal ze mam silikony.Ale kazdy ma na to iny nazor a to akceptujeme pokial sa tu do nas niekto nenavaza a neuraza

martin242

Zvláštne, že ste kvôli "krajším" prsiam schopné toto podstupovať...
Ja čo som videl fotky žien pred a po (dokonca aj tie, ktoré s hrdosťou prezentujú samotné chirurgické strediská)tak veru niesom si istý, že ten výsledok je lepší ako predtým, málokedy sa podarí spraviť prsia pekné, väčšinou je to vidieť ako aj jazvy.
Ja by som veru nemohol mať partnerku so silikónovými prsiami, nebolo by mi to príjemné.
Radšej malé a prírodné prsia.
Páčia sa mi prirodzené ženy, práve tie rôzne drobné vaše nedokonalosti sú na vás to zaujímavé.
Všetci chcete mať malý rovný nos, veľké prsia, dlhé nohy, rovné zuby, ploché brucho...
Nakoniec to dopadne tak, že sa určí najkrajšia žena na svete a ostatné sa budú vyrábať na páse, takže budete všetky rovnako dokonalé.

amber

Kejt2
Ja mám skoro 28 rokov a zatiaľ nemám deti, ale plánujem ich mať a nechcem zostať len pri jednom.Takže keď som tak nad tým uvažovala "odrodené" by som mala mať tak okolo 40-ky. A dovtedy predsa nebudem čakať. Je pravda, že zmenami spojenými s tehotenstvom a kojením sa prsia deformujú, a preto som sa rozhodla pre menšie implantáty vzhľadom na moju výšku (325 ml/182 cm)a potom okolo tej 40-ky si dám vložiť väčšie implantáty.

mona4

Ahojte dievcata, no Kossi, aj mna zacal vcera pobolievat pravy prsnik, som 4 den po a citim ho ako pali a stipe a bradavky sa nesmiem ani dotknut, len natahujem tu podpiru, lebo ma pri pravom straaaasne tlaci a lavy je uplne bez problemov. takze sa tiez bojim ci som si neposunula implos, lebo som automaticky pred 2 dnami vyskocila zo stolicky za synom lebo padal a chcela som ho zachytiti, tak som svihla s pravou rukou az som zjojkla a teraz tiez mam bujne predstavy, ci neist zajtra k lekarke. Livaa, dufam, ze mas pravdu, ze je to len v tom hojeni.pa

Livaa

polopa
v pohode mozes kojit ked mas implantaty,ale prsia sa Ti zmenia,ale do akej miery tak to neviem,ale vsetko sa dozvies na konzultacii :-)

Livaa

kossi
no je zrejme ze jeden prsnik sa Ti hoji skor ako druhy,to je normalne,este je skoro na nejake zavery,este si len 2 aj nieco tyzdnov po,ale verim ze to prejde:-)