Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tina

bianočka
a mas navrhnute anatomy alebo gulate? anatomy vyzeraju pri rovnakych ml mensie,ale ono co sa tyka velkosti zavisi aj od tvojej vysky, vahy, tvaru hrudnika,sucasnej velkosti, takze ono budu na tebe vyzerat urcite trochu inak ako na nejakej inej, ale vraj 270ml nie je vela, ja inak tiez mam obavy aby to nebolo vela, mam navrhnute 250ml, mam 165cm,50kg, pacia sa mi skôr mensie prsia,chcem ich len hore dovyplnit,ale nechcem byt nejaka "ceckana" zase:-)

bianocka

ahojte.Dievčatá máte tu niekto 270ml? Mám navrhnuté práve toľko a nemám predstavu aké to bude.keď som to skúšala so sáčkami ako vravel doktor prišlo mi to strašne veľa. Budem rada ak mi niektorá z vás pošle foto: vzducholod@zoznam.sk Ďakujem pekne

tina

tiez by ma zaujimalo,ako je to s nosenim podprseniek s kosticou po operacii a ci gulate impl. vyzeraju rovnako priródzene ako anatomy.MNe doktor tvrdil, ze hej,radsej by som mala anatomy, ale tie su o dost drahsie,tak davam gulate,ale bojim sa, aby vyzerali prirodzene

tina

Čaute, nebola ste nahodou niektora na operacii v TT u Dr. Marsala? a ak by ste mi mohla niektora poslat fotky pred a po na alka1011@azet.sk, bola by som vam moc vďačná.Dík.

nikis

Mona4
Vyzeraju super, paradoxne vyzeraju byt vacsie ako moje 325. Ja som si dnes nachvilocku dala dolu tu podprsenku hnusnu a akosi sa mi ten vysledok zatial nepaci. Bola som dost sklamana, pevne verim ze sa to este zmeni a vyformuje....

lalia666

mona4 : dik za tie fotky, mas ich fakt ze velmi krasne, to je tych 270ml? a si spokojna s velkostou? ale asi to mas este dost napuchnute...ale naozaj peknee su ...teraz sa uz mozes tesit na leto a nakupovanie plaviek:-))

kossi

Tak ja dúfam, že je to len v tom hojení, myslím, že to čo ma bolí je akoby pricviknutý sval, a aj to len niekedy. Len ma štve, že nemôžem normálne fungovať, zatínať stále zuby a tváriť sa, že mi nič nie je je hrozne únavné a po toľkých dňoch už bývajú baby v pohode, tak sa mi to nezdá. No ale nezostáva mi iné len veriť, že sa to zlepší.