Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianocka

Livaa
ahoj. poslala som ti foto pred. dúfam že budem mocť navštív.galerku za 3týždne ma to čaká .Keď dojdem domov z nemocnice pošlem foto po. aspoň zhodnotíte baby ako som dopadla.Snáď v galérke nájdem aj foto dr.ktorý ma bude operovať. jeho prácu som ešte nevidela.

ladybug

baby, mohla by ste mi niektorá poslať foto po op na mail ladybug001@zoznam.sk, prosím vás? mala by som mať anatómy 280, výška 170, váha 50 kg. vopred ďakujem :)

bianocka

ako sa dostanem do tej galérky? práve ma muž odfotil. možem to poslať cez svoj e-mail? kam potom treba kliknúť keď už budem mať prístup.kód? viem že sa to tu už preberalo no neviem to nájsť.

bianocka

tina
mam navrhnutý anatom čiastočne pod sval.mám 174cm a 53 váhu no skutočne si to neviem predstaviť.Tiež chcem aby to bolo prirodzené. teraz mám 75B.a ku komu ideš ?