Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianocka

livaa
prosím ťa klikla som na rajče no neviem čo mám stlačiť aby som sa dostala do galérky. Možeš mi s tým prosím ta trochu pomocť?

bianocka

ladybug
prepáč že píšem až dnes no prebral sa mi synátor a nemienil pokračovať v spánku tak som si ľahla s ním.
idem do BA ku dr.Trška.Ty to máš už za sebou alebo si ešte čakateľ?

Olinaaa

Ivica, neposles mi prosim Ta tvoje fotecky, moc by ma zaujimalo ako vypadaju 250. A aj teba Mona4, ty mas myslim 270, ze? Holky by mi to velmi pomohlo v rozhodovani. Dakujem velmi pekne

Kejt2

AMBER,
ďakujem za info. Fakt to pre mňa nie je jednoduché rozhodnutie. Veľmi sa bojím, že to s tým tehotenstvom bude zbytočné a že sa mi prsia zdeformujú. Asi už len priveľmi premýšľam.. Lenže 100.000 korún je 100.000 korún. A nechce sa mi veľmi každé 2 roky do toho toľko investovať. :)

nikis

Suzzi
Ja som sa pytala doktora, pretoze ma to tiez zaujimalo. Povedal, ze pokial to ide pod sval a rezom cez pazu tak je to prilis narocna operacia, na to aby to bolo v lokalke.

Kejt2

mona4
neprišli mi Tvoje fotky, ak sa Ti bude dať, skús mi ich poslať ešte raz. Mala som plnú schránku. :(
Baby, ktoré mi poslali svoje fotky - ĎAKUJEM, nadobúdam akú-takú predstavu, aké by som chcela. Fakt to super pomôže..