Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia

Ahojte, tie co mate uz po..
Ktoru z vas to stalo najviac? S akou cenou mam pocitat. Pisete cca 60-100tisic. Stalo to niektoru 80 az viac?

vera007

ahoj zuzika,bola som sa dnes opytat na internom,idem tam zajtra..sestricka hovorila nieco o are,treba tam ci staci len ekg a int.vysetrenie.
Este 2dni a stvrtok uz lezim na stole..

Livaa

olinaaa

Technical details of permanent failure:
PERM_FAILURE: Gmail tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. The error that the other server returned was: 552 552 message size exceeds the limit. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. Thanks for your continued support. (state 17)

toto mi stale pride ked ti poslem mail

ladybug

nejdem k dr. Trškovi, ale k Hederovi-interklinik, viem akurát o ivici, že bola u neho. termín som mala 2.apríla, ale bola som chorá, tak mi to preložil až na 7.máj - sa už neviem dočkať ;)

...selva

ahojjte baby , ide niekto k dr.guba v bratislave?? a kto ma z vas 275 alebo 270 ml? by ma zaujimallo ako vyzeraju lebo sa neviem rozhodnut:-)