Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

olinaa.ja som ich mala ovisnute po kojeni tak mi ich musel najprv upravit az potom mi vlozil implantaty.ci som spokojna??som 11 den po,este som ich nevidela kedze mam na sebe gazu,ale ako tak kukam tak gulky su to pekne.xi

nikaOO

olinaa...foto by som ti rada poslala,ale asi by ti nepomohlo kedze ich mam este pozaliepane cele,ale mam 325 ml.stalo ma to 72600.len ja mam augmentaciu +modelaciu.

nikaOO

baby mne vyberali v lokalke hrcku,ale bolo to hnusne a nechutne,bolelo to. trvalo to asi polhodku.Teda prsia by som si urcite v lokalke nedala robit,samozrejme pokial by som nemusela.sa nebojite?? ja som sa sladko bezbolestne vyspinkala,a este mi bolo malo.mi to pripadalo ako 5 min.A tu bolest po operacii si aj tak musite vytrpiet..