Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Andrej

Prosim odporcov Silikonov, aby respektovali, ze tato tema je zamerana pre ich zastankine. V pripade, ze chcete hovorit o ich nedostatkoch, tak prosim v inej teme.

lienkaBB

Olinaa
Tak to máš dosť málo dovolenky,ja si myslím,že aspoň do vybratia stehov by si sa mala šetriť aby si si to nepokazila.Držím palce aby si to zvládla bez komplikácií

stacinka69

Ahoj baby ja som si dala silikonove prsia a idem teraz na druhu operaciu chcem este vacsie.Ked chcete tak mi piste na moj meil rada poradim
.

lienkaBB

Olinaa
Ja som išla domov,až na druhý deň ráno,ale aj tak som nepotrebovala pomoc akurát zodvihnúť z postele,v noci som aj tak nikoho neotravovala,veď je to prirodzené,že to bolí,doma som si dávala Ibalgin 600 od bolesti a Valetol,striedavo.Rezy mám tiež v podpazuší,sú malé,žiadna katastrofa.Do práce idem až 19 aj to mám nočnú,záleží aj na tom akú prácu robíš.Koľko máš dovolenky?