Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joža

Mia,bolelo to ako každá operácia a ja som už ruky vedela zodvihnúť po 2 mesiacoch ale dávala som si pozor.Len s tým umývaním to bolo dosť zlé pretože podpazušie som mala zalepené,ešte šťatie že bol november.

joža

Livaa,tiež som sa urýchlila s výberom lekára.Už som to písala,mám okrúhle implantáty,280 ml ale ľaváb bradavka je nižšie ako pravá.Ale to mi nevadí,už som si zvykla ale mohli byť aj väčšie.

lienkaBB

Joža
Opka ma vyšla za starú cenu cca50 a som spokojná,vyzerá to určite lepšie a ešte sa to aj zmení.Dr .Pikula je ozaj veľmi šikovný a ešte aj maximálne ľudský.Ozaj neľutujem,staral sa o mňa ozaj príkladne a aj práca na mojom vylepšení prebehla bez akýchkoľvek komplikácií

joža

V prvom rade sa chcem ospravedlniť Livee za to že som sľúbila že jej pošlem fotky ale rozmyslela som si to.Karla neboj,ani ja nie som spokojná,síce je to už 6 rokov čo som po operácii,tiež mám rez v podpazuší,jazvy sú pekné,len prsia nie.