Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Olinaaa

lienkaBB
A tiez mas rezy v podpazusi?
A este ma trapi aj to, ze moj doktor ma odoperuje, vyspinkam sa z narkozy a idem domov, ziadne sestricky, ziadne inekcie, .. nic. Len ja.
Ale aj tak ma najviac trapi, ci budem sebestacna po par dnoch. Potrebujem ist do prace, tolko dovolenky mi nedaju. A PN vraj na to nedostanem. Kedy ste vy, co to maju cez podpazusie isli do prace???? Po akom case ste mohli soferovat?

lienkaBB

Olinaa
Ja som po OP 18dní a už cca 6dní som úplne samostatná jednotka.Problém som mala akurát prvý ani nie týždeň.Ruky nedvíham,vraj sa to nemá,nad hlavu,ale vlasy si umyjem aj sa učešem a mám dve deti tak aj o tie sa starám v pohode.Nie je to také hrozné,každá to prežívame inak ale všetko to postupne ide k lepšiemu.

joža

Olinaaa,nie je to také hrozné.Možno aj po mesiaci so zodvihla ruky,už si to nepamätám,len som si dávala pozor.Keby som mala ísť znova na opráciu.tak určite by som išla.A na wc so šla hneď ráno po operácii sama.Len ma čakala sestričkaa pýtala sa či mi nie je zle.

Olinaaa

Baby, neblaznite.
Co to tu pisete, fakt ste mali kazda take brutalne problemy?
Ja mam uz dohodnuty termin a doktor mi ich ma vladat cez podpazusie, ale ak nezdvihnem ruky 2 mesiace, prip. viac, to bude konec. Kto ma bude umyvat, vlasky cesat, holit, ... Naozaj je to take hrozne?

silvia a

Ruzena,
moja zlata ja som prezivala nieco podobne,10 dni som sa sama nedokazala ist ani na wcko,bola to hroza.Neboj kazdym dnom bude lepsie,musis iba vydrzat.

silvia a

frederika,
O Mladekovi sa hovori ako o super odbornikovi a perfektnom plas.chirurgovi,ani neviem co ti mam napisat,chcela som vecsie ale on dava iba do 350ml,dobre s tym som sa uz zmierila,ale tie jazvy katastrofa,ako odbornik by mal vediet ze maju byt pod prsom nie na prse,co znamena ze sa mi max roztiahli.Prisup ziadny,urobi si svoju pracu a tym to zhaslo,je toho velmi vela koli comu by som uz k nemu nesla.A to nehovorim co vsetko som si prezila od operacie!! bola som v septembri

Livaa

JOZA
sorry ale ja si uz to moc nepamatam ked si to pisala,zomelie sa tu strasne vela dievcat :-) A u koho si bola? s velkostou je vacsina neskor nespokojna,lebo chce vacsie.... ja tiez by som prijala vacsie,ale aj tak som spokojna. Detaily neriesim,lebo navlas rovnake prsia sa spravit nedaju,myslim na 100%.... je to az take zle? nemyslim si....