Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lienkaBB

Lucia 78
Ahoj,vopred ti držím palce nech to dobre dopadne ja som 3týždne po,robil ma Dr.Pikula v Novamede,myslím že keby ti to robil aj pod prsiami aj tak by rez potom asi musel viesť zase inakade,lebo to už nie je normálne tkanivo a vyzeralo by to škaredo keby boli 2rezy na jednom mieste,Jazvy zrejú cca rok.Som zvedavá čo ti povie Červeň ak sa ho opýtaš.Ja mám na bruchu takto dva rezy v jednom a už to dosť vidno ale je to v bikinách .Veľa šťastia

ladybug

ja idem do interklinik k dr. hederovi. tiež sa bojím, že sa zas niečo stane - preložil mi to na 7.máj. ak by sa niečo zasa stalo, tak by som to už nechala na jeseň, lebo v lete to nechcem v žiadnom prípade, i keď už v máji bude dosť teplo.

vera007

ladybug,kto ta ide operovat?Tiez mi povedal,ze som mohla zavolat,no ako by som mu to vysvetlovala a nezdalo sa mi to ako velka prekazka,no nie som doktor on je odborik.Uz mas presny termin v maji?Ja sa bojim ze mi zas do toho nieco vlezie.

Lucia_78

Ahojte dievcata, v utorok poobede ma caka operacia u Dr. Cervena v Novamede v BB- okruhle nizkoprofilove 300 ml Eurosilicone pod sval cez podpazusie. Karla tu pisala, ze lutuje, ze aj ona to ma cez pazuchu. Naozaj sa reoperacia neda znova robit cez podpazusie? Teraz rozmyslam, ci nemam dr. poprosit, aby mi radsej vlozil implantaty rezom pod prsiami. Mozete mi poradit?
Dakujem!!!

ladybug

vera, to ma mrzí, mne to doktor odložil pár dní pred op a to ma len počul po telefóne, že mám nádchu... tak viem ako sa cítiš.