Inak mam 260 a 280 okruhle. Vraj som mala jeden vacsi ako druhy, co som si nikdy nevsimla. Snad to nebudem mat teraz kazdy iny. Este som ich nevidela, tak neviem povedat, ci som spokojna. Zatial su pod tou podprdou, asi ich prvy raz uvidim v piatok, to idem na kontrolu. Kukala som takto z vrchu trocha pokial som videla a zatial mi to pripada byt fajn. Chirurg mi povedal po operacii ze je to pekne, tak mu musim verit, co mi ostava. Neviem ci to mam pod svalom ci kde, to mi nepovedal. S velkostou som spokojna, nechcela som ziadne ala Pamela, mne staci, ze nemam lentilky. Ale neviem, aku mam teraz velkost podprdy. Mala som nulky alebo 75A, vazne netusim co mam teraz. Mala som casto problem kupit si podprdu, lebo casto take mini ani nemaju. Na nas s hrudou po tatinkovi nejak nemyslia. No uz to bude ine. Sestricka ma ked som mala tie hrozne bolesti utesovala, ze zajtra uz bude lepsie, uz sa budem len tesit. Nemala pravdu, tie bolesti boli este dalsie dva dni, aj horucky. Az dnes. Listovala som si katalogom, kukala tricka a prvy raz som kukala trocha vacsie vystrihy a hovorim si, tak toto je pekne, take by som si mohla kupit, to bude vyzerat fajn. A vtedy som si uvedomila, ze konecne sa z toho tesim, hoci po op som to lutovala a nevedela som si ani predstavit ze sa raz budem z toho tesit. Tak baby, ja budem mat tricko s vystrihom :)))