Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Radddka 168cm ,63kg a obvod pod prsami 80cm ,ja mam gulate ale su ako anatomy,zalezi na tom ci mas teraz nejake prsia alebo nie a aj aky tvar maju.

Pegy

Radddka 168cm ,63kg a obvod pod prsami 80cm ,ja mam gulate ale su ako anatomy,zalezi na tom ci mas teraz nejake prsia alebo nie.

ruzena

Inak mam 260 a 280 okruhle. Vraj som mala jeden vacsi ako druhy, co som si nikdy nevsimla. Snad to nebudem mat teraz kazdy iny. Este som ich nevidela, tak neviem povedat, ci som spokojna. Zatial su pod tou podprdou, asi ich prvy raz uvidim v piatok, to idem na kontrolu. Kukala som takto z vrchu trocha pokial som videla a zatial mi to pripada byt fajn. Chirurg mi povedal po operacii ze je to pekne, tak mu musim verit, co mi ostava. Neviem ci to mam pod svalom ci kde, to mi nepovedal. S velkostou som spokojna, nechcela som ziadne ala Pamela, mne staci, ze nemam lentilky. Ale neviem, aku mam teraz velkost podprdy. Mala som nulky alebo 75A, vazne netusim co mam teraz. Mala som casto problem kupit si podprdu, lebo casto take mini ani nemaju. Na nas s hrudou po tatinkovi nejak nemyslia. No uz to bude ine. Sestricka ma ked som mala tie hrozne bolesti utesovala, ze zajtra uz bude lepsie, uz sa budem len tesit. Nemala pravdu, tie bolesti boli este dalsie dva dni, aj horucky. Az dnes. Listovala som si katalogom, kukala tricka a prvy raz som kukala trocha vacsie vystrihy a hovorim si, tak toto je pekne, take by som si mohla kupit, to bude vyzerat fajn. A vtedy som si uvedomila, ze konecne sa z toho tesim, hoci po op som to lutovala a nevedela som si ani predstavit ze sa raz budem z toho tesit. Tak baby, ja budem mat tricko s vystrihom :)))

denca1

cheequix ahoj. ano mam to uz za sebou. konecne.bolest je ina ako som cakala,myslela som ze bude viac boliet. ides aj ty?

ruzena

No dnes je stvrty den a neuveritelne sa to zlepsilo, ani horucky uz nemam. Mozte mi napisat baby, ze aka je pooperacna starostlivost a comu sa mam vyvarovat a tak, vsetko co potrebujem vediet, lebo na klinike mi nikto nic nepovedal.

Petra2

Lienka BB, Lucia 78
ak je rez v podprsníkovej ryhe, alebo okolo bradavky, reoperácia sa vždy robí cez tú istú jazvu. to je normálny postup. ja som tiež chcela z podpazušia ale pri konzultáciách ma doktori upozornili, že v prípade reoperácie budem mať ďalšie jazvy, pretože sa tade nedá robiť oprava - je to ˇ"ďaleko" od miesta uloženia implantátov.

Ešte doporučujem baby ktoré si dávate vkladať cez podpazušie, nechajte si ujázať presné miesto, kde bude jazva. Niektorí doktori ju skryjú do záhybu v podpazuší, ale niektorí ju urobia príliš vpredu a v lete je to potom dosť vidno, hlavne ak sa jazva zle zhojí.

Petra2

silvia a
ak máš jazvy na prsiach a nie v ryhe pod nimi, je to chyba lekára, zbabral to a je mi fakt ľúto, že sa ti to stalo.

Petra2

Olinaaa
minimálne 5 dní by si mala ostať doma. Hlavne ak je implantát vložený pod sval, budeš potrebovať pár dní pokoj. Aj preto, aby sa implantáty dobre usadili. Inak záleží, čo robíš, pri počítači môžeš sedieť skôr, dvíhať veci nad 5kd až po 6 týždňoch.

guereza

Lilina, neboj sa, ak si zdravá a všetko prebehne ako má, zvládneš to. Som 6. den po a dnes sme už boli s manželom a synom v meste na prechádzke a niečo vybaviť. Manžel sa staral o syna a pomaly sme to zvládli. Prišli sme domov asi o 2 hodiny, zjedla som obed, lahla som si k malému (má 2 a pol roka) a spala ako zabitá 2 hodiny. Už ma nič nebolí, len tá podprda tlačí, ale na to si zvykneš. Mám rezy pod prsníkmi, mala som aj drény a 350 ml. Ak budeš mať pomoc zo strany rodiny, určite to zvládneš. Držím palce.

lilina

ja mam asi pocit,ze to vzdam ked citam ake su to hrozne bolesti.Ja mam termin v piatok o tyzden ale neviem ako to zvladnem este mam mat aj tie krami .Najviac ma trapia moje deti.Tyzden mi sice bude svokra aj mamina napomocna ,ale ak sa nepozbieram a budem mat take strasne bolesti tak ako to bude .Mensi ma este plienky a idu mu este aj stolicky tak neviem ako sa k nemu v noci dokotulam.Kazdej drzim palce a cim mensie bolesti.