Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

007ada

Je podla mna velky odburnik a zlaty človek,idem k nemu.Ada3,velmi si chvalila tu kliniku,aj ja tam idem,čo si mam take so sebou zobrať?

007ada

Lilina,idem do Intreklinik,tak Ti potom dam vediet,ako som dopadla.toto forum dennodene sledujem od februara,peživala som to s ostatnymi babami,a tiež už to chcem mať za sebou.Už dlho sa neozvala Karla a Zuzika,ste o.k.?

lilina

guereza, dakujem za podporu asi to kazda potrebuje na take trosku ukludnenie.Dufam ,ze budem tvoj pripad a nebude to take hrozne ako tu niekedy citam.007ada ja idem na operaciu do Levic je tam nova sukromna nemocnica .Ja mam 280 anatomky pod sval rezom dole pod prsiami.Domov idem az na druhy den rano.Kde operuju teba?Potom napis ako to u teba prebieha.Pa pa.

007ada

dievčata,čo mate už po,za kolko dni pred op. ste si vybavili aro?mne sa to nedari vybavit,vraj maju dovolenky,a v piatok mam op.dakujam

joza

Lienka BB,ešte by som sa ťa chcela opýtať ako prebiehala konzultácia u dr.Pikulu,či si si dala robiť predoperačné vyšetrenia v Novamede a ako dlho si čakala na operáciu.Ďakujem.

denca1

cheequix. ahoj nemas sa coho bat ved sa to v pohode da zvladnut.asi tak prve 2 dni som potrebovala pomoc pri v stavani, ale zvladla som to aj sama. ked sa pozname aj ked nie kludne sa za mnou zastav a poviem ti ako to prebiehalo. cim skor pojdes tym skor to budes mat za sebou...