Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

baby nebojte sa,nieje to taka hrozna bolest,skor len tlak.ja by som aj vstala po opke,ale mala som problemy s tlakom,ked ma posadili tak mi bolo na odpadnutie a trosku viac som krvacala s 1 drenu..Naozaj sa to da vydrzat.Stoji to zato.

nikaOO

ruzena ahoj,som velmi rada ze ti je lepsie.aj mne to trosku trvalo kym som sa zacala tesit..xi...je to super.aj ked som si prve dni myslela ze to nepoviem,ale stalo to zato.

cheequiX

denca1: tak to je super, ze sa citis fajn a tie bolesti nie su take, ako popisuju niektore baby. tiez som uz nad tym rozmyslala, ale stale sa akosi neviem odhodlat. uz som bola aj na konzultacii, aj som mala zajednany termin OP, ale nakoniec som to zrusila. naozaj v dobrom ti zavidim, ze uz to mas za sebou.

radddka

Pegy ja mam 164 a vahu 68... a dost siroky hrudnik,lenze to aj preto,ze som pocas leta pribrala 10 kil..takze teraz by asi fakt boli tie 400vky k mojej postave,ale bojim sa,ze aj potom schudnem spat na svoju vahu,ze ich budem mat privelke... Prosimta neposlala by si mi fotky ake mas ty,ak teda posielas...diky:)

Pegy

To ma mrzi ze to tak zle niekto znasa,lebo ja som uz na druhy den nevedela ze som bola na operacii ale zistila som to pri vstavani a pri tych uzasnych navaloch do prs

Pegy

Lilina s tymi bolestami je to individualne,ja tiez nechapem ked to tu citam ,ja som bola vecer v pohode a bolesti skoro ziadne.