Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

Olinaa ja som bola na konzultacii v novamede,uz som mala termin,Mudr Trška mi napisal mail tak som sla aj k nemu na konzultaciu,v momente ako som vychadzala od neho bolo rozhodnute,Ked som si porovnala konzultaciu v novamede a jeho pristup nebolo co riesit.V novamede mi odporucila velkost podla oka.Polovicu konzultacie odrecitovala sestricka co bolo divne.Novamed som zrusila a sla k Trškovi.Operoval ma na zahradnickej,je tam vsetko nove,aj postielky.Sestricky velmi mile,ziadne blbe poznamky ze ja som to chcela a pod.Dr sa mi venoval,nebolo to o tom ze odoperuje a dovidenia.Aj na kontrole super.je to odbornik.

Olinaaa

Caute, mne doktor Trska pisal e-mail, ze ma videl tu na fore a ze ci nemam zaujem. Pisal aj niektorej inej z vas? Alebo ste sa mu same ozvali?

mia

007ada, kukni si jeho stranku www.plastickychirurg.sk On aj robi pre interclinic, ale tam je to vraj drahsie. Robi vraj aj v ruzinove a aj niekde inde na slovensku.

mia

007ada
ale interlinik neni na zahradnickej..
to je ta druha ortopedicka klinika, tak on si asi len prenajme salu a izbu pre teba. Na zahradnickej si bola aj na konzultacii? Ma tam nejaku svoju ambulanciu? Je to tam pekne? kolko ta to vyjde? odpises mi na vsetky otazky? :))

Petra2

mia
merať sa musí pri anatomických implantátoch, tam sú rozmery po bradavku určené a musí sa vybrať správny implantát, u okrúhlych je to skôr subjektívny odhad doktora, ak má dosť skúseností, merať nemusí.

bianocka

mia
Ja idem k dr.Trška. Na konzultácii som bola aj inde no zostala som šokovaná že lekár nič nemeral a všetko zhodnotil volným okom. Potom som bola u dr.Tršku a som s jeho prístupom maximálne spokojná.OP mám 30-teho. Každej z vás prajem dobrého odborníka radšej zájdite aj k trom ako potom plakať.Nie nadarmo sa hov.3x meraj raz strihaj.