Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

Ahojte dievčatá. Som rada, že som narazila na toto forum, lebo už dlhsie sa pohravam s myslienkou implantatov, no stale som sa k ničomu nevedela odhodlať, hlavne aj kvoli tomu, že som nevedela žiadne info. Iba ak najst kliniku kde to robia, ale skusenosti operovanych nie. Tak hltam kazde vase slova :) Som z Bratislavy a planujem sa objednat u dr. Trsku na konzultaciu. Ako dlho ste cakali na konzultaciu a potom nasledne na termin OP. Rozmyslam ci by som to cele stihla este do leta, alebo to nechat na september. Lebo mam doma 1,5 ročné mimi a neviem teda na kolko by ma to vyradilo z provozu o starostlivost o malu a to mam este jednu 3,5 rocnu. Tak zvazujem termin.
RADDKA aky je to tubularny? Nech som mudrejsia.

mona4

Ahojte dievcata, vsetky vismiate a v pohode...super citat, ja som od dnes uz bez stehov a citim sa naozaj uplne skvele, akoby som pred 2 tyz. ani nikde nebola. Nebyt tej podprsenky, tak si to ani neuvedomujem. Prsa su akurat ku mne, chcem poslat Livee dalsie foto, takze posnazim sa zajtra...Nika00 tesi ma ze si spokojna, ja som stastna, ze ma to vsetko bezproblemovo preslo a co sa tyka velkosti, nuz viem si predstavit aj vacsie na sebe, ale chcela som prirodzene, tak ich mam...

daria

Zuzika ake mas jazvy ? neroztahuju sa ?
rada by som vedela ako vyzeraju jazvy ked sa robi uprava prs okolo bradavky, lebo som pocula ze sa neskor roztiahnu.
Lenze ja si myslim ze to nemoze byt take zle aj ked trochu povolia.

zuzika6

Baby som tu!A som v pohode!Čitam to každy deň,ale nie vždy sa zapojim do debaty.Na kontrolu idem až o rok.No dufam,že si to ešte sadne,lebo niesom až tak velmi spokojna.V spodnom pradle a v plavkach je to fajn.No bez,to až take ružove nieje.Ale bola som dosť "zdeformovana",tak si to prinieslo svoju daň...

007ada

Nika00,aj ja som bola z dr.Tršku milo prekvapena,preto sa op. vôbec nebojim,verim mu,len čo bude potom...včera v črepinach to ale celkom dobre znašala,tak to asi nebude take

nikaOO

baby urcite odporucam viac konzultacii,nebyt tohto forka neviem ako by som dopadla.Fakt si to poriadne premyslite komu sa date rezat.