Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianocka

mia
bola som aj v ČR a nakoniec som sa rozhodla pre interklinic.meria sa obvod pod prsiami cez prsia šírka prsníka atd. aj pre asimetriu ktorú dokáže zmeniť vačším inplantátom.doslova po mne kreslil aby vedel aký inplantát je najvhodnejší.Ten má totiž rozne parametre a na základe presného merania vie určiť ten naj. Dr.Trška sa skutočne správa ako profesionál a keď si niesom v niečom istá možem to s ním prebrať.

frederika

silvia a
dakujem za odpoved! Ja som chcela k Mladekovi, len kvoli tomu, ze to mam hned v Nr, ale asi bude lepsie, ked sa nebudem pozerat na kilometre a pojdem inde. Zatial rozmyslam nad Trskom, len stale neviem, ci si tie prsia dat spravit teraz alebo po druhom babetku.

To tu fakt nie je nikto kto ma skusenosti a vie mi povedat ako budu vyzerat silikony po tehotenstve a kojeni????????????????????????????????

radddka

Ahoj Atram..no ake su to tubularne?Hm doktorka mi povedala,ze ich volaju aj panenske prsia:))Pamatas si,ked ti este len zacali prsia rast? Niekde na zakladke?Take uplne nic,len take spisace cuda,skoro ziadny tvar? Tak asi nieco take,len bohuzial,mne sa to v tom panenskom stadiu zastavilo:))

radddka

Dakujem za foto Pegy...mas ich fakt pekne,prirodzene...Ale oproti tomu,co mam ja teraz,si ty mala uz velke prsia aj pred operaciou:))

ajina

Lilina ahoj,aj mna operovali v LV,dr.Ocenas.Mam mesiac od operacie,tiez 280ml,anatom,pod sval.Prsia su oproti tomu co som tam mala{mam 18mesacnu malu,ktoru som kojila,takze des}krasne.Nie su velke,ale k mojej postave akurat.Keby ma este sem tam netlacilo jedno prso,tak ani neviem,ze som niekde bola.Doktor bol velmi mily a vobec vsetci aj sestricky.A to si teda uzili,kedze mi bolo po narkoze"zle ako psovi"Drzim palce a keby daco,ozvi sa

musi

Ahojte. Ma niekto skusenosti s korekciou prsnikov? potrebujem ich vytiahnut, som ako africka zena zo stranok National Geography.. Z clankov zistujem, ze je to zlozitejsie ako zvacsenie. Citala som clanky na fore, zvycajne sa mena doktorov/odbornikov opakuju, ale ak by mala niektora skusenost osobnu, uvitam.