Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lienkaBB

Joza
Ahoj,na konzultácii som bola 14.2 a OP som mala 27.3.Dr Pikula mi všetko vysvetlil,povkladal mi rôzne veľkosti do podprsenky tak som aspoň mala predstavu aké chcem mať prsia k mojej postave.Potom som bola ešte raz za ním,lebo som chcela ešte väčšie,ale nakoniec som si to rozmyslela a dala som na jeho názor.Predoperačné som si dala spraviť na prvej internej ambulancii,ktorú som mala blízko domu,a je to.

joza

nika00.Tak Kernerová asi inú veľkosť ani nevie dať pretože aj mne dala 280ml a to som jej vravela že by som chcela prsia štvorky.Mám pocit že sa do toho až tak nevyzná.Preto rozmýšľam nad reoperáciou a nad dobrým výberom lekára.

nikaOO

mona4..ahoj tak som rada ze si rada..xi.mna uz ta podprda tak moc netlaci,asi mi to uz trosku odpuchlo tak je to lepsie ,a hlcem Wobenzym tak hadam to bude dobre.Mne sa velkost lubi,presna ake som chcela,nic vulgarne,take jemne a zenske prirodzene.Aj ked kazdy den sa menia.

nikaOO

ahoj atram.ked sa pamatam tak som cakala 3 tyzdne na opku,potom sme to koli menzesu prelozili a nasiel mi novy termin do 2 tyzdnov..

nikaOO

senties..aj ja som bola na zahradnickej,sestricky super,je to tam pekne a ciste.platila som 72600 ,no ja som mala augmentaciu+modelaciu.po opke sa ide na druhy den rano domov,ale ja som zostala pre istotu este 1 den.

nikaOO

Joza je to tak,ides na 1 konzultaciu nevedomky ze to tak vsetko ma byt,bolo to ako na beziacom pase.Ved ona mi odporucila 280ml a som si chcela skusit 300ml tak ma vysmiala,ked sa teraz kuknem na svoje 325ml tak viem ze 280 by bolo malo.Dr ma pekne premeral v stoji,potom este v lahu si to prezeral.Vsetko si to predcizne prezrel,preratal aby mal istotu.Na vsetko mi zodpovedal.A to som nevedela s cim sa zobudim,ze sa rozhodne pri operacii ze to bude od 280.325.Je to inac vyhoda lebo v novamede co si objednas tak to ti tam daju,kdez on ti pekne tu velkost dopasuje.Mslim ze chlapy maju v tomto lepsi pohlad ako zeny.Ale to len moj nazor....

nikaOO

Pegy.Dakujem,aj mne sa pacia,je to predsa lepsie ako tie ovisky susene co mi tam plapolali.Sa len na ne kukam,vcera somn bola v meste tak som si cez slnecna okuliare sledovala hrudnik ako trafena.Hrooozne dobry pocit!Prvy den som lutovala ale stalo to zato a sla by som znova.

joza

nika00,úplne s tebou súhlasím čo si písala o dr.z Novamedu.Mňa ani nepomerala,ani neodfotila,od oka povedala aké mi dá implantáty.No a o kontrole ani nehovorím,keď som prišla len sa ma opýtala či nemám bolesti a to bolo všetko.

guereza

Mona 4 to je super, že si to tak pekne zvládla. A za tie 2 týždne ti prsia aj zmäkli? Mne budú vyberať stehy o týžden vo štvrtok. Dnes som 8. den po a nič ma už nebolí, len ráno ked vstanem cítim tlak, ale prsia sú stále ako naliate. Tiež mi už lezie na nervy tá podprda, ale čo sa dá robiť, je to potrebné. Včera som bola na kontrole a všetko je v poriadku. Tak dúfam, že to bude každým dnom lepšie a lepšie.

senties

ahoj nika00
bola som u Dr.Tršku na konzultacii.Je fakt velmi mily...kolko si platila?ja som sa rozhodla ,ze pojdem az na jesen...op ma bude na zahradnickej...po op.si isla kedy domov,v ten den?