Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

nikis ja viem,lenze cerven mal vtedy dovolenku cely mesiac a ten moj ma objednal k tej doktorke kedze som mala problem urobit prvy krok.myslim ze ako klinika je to tam v pohode,lubilo sa mi to tam.ja len opisujem ako sa mi venovala doktorka.Nedovolim si kritizovat niekoho u koho som nebola,a citala som ze Dr.Pikula je fajn.Ale to az neskor.A na tu doktorku som sa snazila najst nejaky ohlas,no nikoho okrem Joza som nenasla.Asi ma rada tie 280..mozno tym nic nedobabre.

joza

Nikis,pred 6 rokmi tam Pikula ešte nerobil,bola tam kožná ambulancia.Na sestričky nedám ani ja dopustiť,strašne boli zlaté,tk isto aj anesteziologička.Ako opisujete Pikulu ako vás meral,klobúk dole.To sa s doktorkou vôbec nedá porovnať.

lilina

ajina to je super ze si napisala ,ako si to zvladala doma po operacii?Toho sa obavam,ale hadam to zvladneme.Ja mam deti 2 prave su obaja zasopleny ako moriaky dufam ze im to do piatku prejde.Isla si v sobotu rano alebo az na obed?Ake to bolo po prebrati?JA sa strasne bojim.Este k tomu asi dostanem krami to uz bude bomba.Este ta pootravujem kedy si zobrala malu na ruky?Ten moj mensi je taky mojko.Dakujem pekne zatial pa pa.

lienkaBB

Nikis
Chcem len povedať,že s tebou maximálne súhlasím.Mudr Pikula je fakt super a aj jeho sestričky,čo je tiež dôležité.

nikis

Joza, Nika00
Lenze v Novamede nie je len jeden chirurg. Su tam pokial dobre viem traja. Dr. Pikula , Dr. Cerven a ta tretia... Ja som bola 1.4 na op u doktora Pikulu a NEDAM NANHO DOPUSTIT. S takym ludskym pristupom som sa dlho nestretla. Co sa tyka merania. Uz Petra2 pisala, ze merat sa MUSI pri anatomickych, pri okruhlych je to skor na zvazeni doktora,merat sa moze ale nemusi. Mna doktor vyzliekol do pol pasa, postavil si ma pred seba a povedal, mas 181cm, 65 kg, podla prsnej ryhy ti navrhujem 300 alebo 325. Mensi implantat by ti bol malo, lebo mas "vela koze na obtiahnutie" :) a vacsi zasa nie kvoli prsnemu svalu. Ja som trvala, ze chcem 26O-280 ze nechcem mat velke prsia. Nakoniec som dala na jeho odporucanie, mam 325 a je mi to ako uliate. Co sa tyka Novamedu ako zariadenia, tiez mozem len v superlativoch. Super sestricky, anasteziologicka prisla pred op a vsetko mi dopodrobna vysvetlila. V noci ma kontrolovali ci je vsetko ok. To bol na margo toho, ze Joza sa pytala ako prebieha konzultacia u Dr. Pikulu.

lienkaBB

Joza
Chcela som ti len ešte povedať,že Dr ma meral aj pri konzultácii a ešte ma kadejako meral pred OP a kreslil ako Picaso.Ešte zvažuješ kam ísť?Odkiaľ si?

lienkaBB

Ahojte babenky,mohli by ste mi niektorá poslať foto,chcela by som vedieť ako to vyzerá aj na iných hrudníkoch,som 3týždne po OP,Ďakujem ďakujem