Joza, Nika00
Lenze v Novamede nie je len jeden chirurg. Su tam pokial dobre viem traja. Dr. Pikula , Dr. Cerven a ta tretia... Ja som bola 1.4 na op u doktora Pikulu a NEDAM NANHO DOPUSTIT. S takym ludskym pristupom som sa dlho nestretla. Co sa tyka merania. Uz Petra2 pisala, ze merat sa MUSI pri anatomickych, pri okruhlych je to skor na zvazeni doktora,merat sa moze ale nemusi. Mna doktor vyzliekol do pol pasa, postavil si ma pred seba a povedal, mas 181cm, 65 kg, podla prsnej ryhy ti navrhujem 300 alebo 325. Mensi implantat by ti bol malo, lebo mas "vela koze na obtiahnutie" :) a vacsi zasa nie kvoli prsnemu svalu. Ja som trvala, ze chcem 26O-280 ze nechcem mat velke prsia. Nakoniec som dala na jeho odporucanie, mam 325 a je mi to ako uliate. Co sa tyka Novamedu ako zariadenia, tiez mozem len v superlativoch. Super sestricky, anasteziologicka prisla pred op a vsetko mi dopodrobna vysvetlila. V noci ma kontrolovali ci je vsetko ok. To bol na margo toho, ze Joza sa pytala ako prebieha konzultacia u Dr. Pikulu.