Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ajina

Lilina,tak to mame skoro podobne,ja mam 170cm a 54kg,pod prsiami mam 70cm,urobilo mi to nieco medzi 2 az 3,velkost.K mojej postave mi to staci,kedze som tam vela toho namala.Mne tiez ostalo trochu brucho po malej ale tie prsia to celkom "skraslili.Platila som 76tis vratane podprdy.Budem na teba mysliet,vsak sa kludne ozvi{mozno sa aj pozname,haha,nase mesto je "male"}papa

nikaOO

atram..boli ovisnute po kojeni 1 bol o trosinku vacsi.ked som sa predklonila tak to boli len 2 sulance.Teraz mam s tych sulancov 2 krasne torticky.ja som mala naraz modelaciu+augmentaciu(zvacsenie)len chodim jak trafena a kukam sa na ne.Ten moj uz otravuje ze ideme kupit plavky,este ani neodpuchli a uz planuje nakupy.xi

nikaOO

zuzika6 neboj musis verit ze sa to podda.neviem kolko si po operacii,ale baby spominaju ze 3 mesiace a niektorej aj dlhsie kym je tam konecny stav.ja neviem,skus si ho viac masirovat mozno to pomoze.Este sa chcem opytat ked si dlhsie po,to vrasnenie co je tam tak nezberkane okolo dvorca,to zmizne??

lilina

Ajina dakujem ,ze si odpisala.Tak hadam to dako zvladneme,len aby sa detvaky uzdraveli lebo im to dako schadza na priedusky.Ja mam taku istu velkost ako ty 280 pod sval,hadam to nebude malo mam170a52kg mala som 55 ale troska som schudla ,ale koza na bruchu je otrasna ja som mala deti po sebe a pri druhom som pribrala 22kg.Inak som tiez obe deti kojila kolko sa len dalo takze prsia su katastrofa.Deti uz neplanujeme ale som zvedava kolko ten silikon vydrzi.Este prosim ta kolko si platila?Mne povedal ze okolo75000ale neviem ci je tam aj ta podprda zaratana.Dakujem a drzim kazdej palce nech uz mame po tom.

atram

Nika00 a prečo si mala aj modelaciu? Mala si každy prsnik iny? Ci boli ovisajuce ci ake? Lebo ja mam asi kombinaciu oboch pripadov :((((((( Nehovoriac o tom, že to je už iba koža :((((

atram

Ktosi sa tu pytal na prisia s implantatmi po kojeni. Tak v tomto linku je jeden pripad, ked mamina odkojila dvojičky a myslim že na krase jej to neubralo :) Aj je podrobne rozpisane aky implantat ktora dostala. Ja potrebujem tiež aj modelaciu, to sa robi vsetko pri jednom zakroku? Nikah00 ty si to tak mala a tušim u Tršku však? Vidim, že asi vsadim na neho i ked teda na konzultacii som nikde nebola. Asi to zatial nebudem siliť a necham to na jesen, manžela stale presviedčam o dobrej "investicii" ved najviac potešenia to spravi jemu :))))) I ked teda aj mne, lebo s tym čo mam sa mi žiť nechce :( Ja som mala prsia vždy male a hrozneho tvaru a viete si predstaviť ako vyzeraju po dvoch deťoch a chudnutiach.... Ach jo.

zuzika6

Nika,pohlad z hora je dobrý.Ale ked sa na seba pozriem do zrkadla,je tam dosť velky rozdiel v tvare.Lavý som mala o dva cm väčši a nešlo to až tak dobre vyrovnať.Dr. povedal,že by sa to mohlo viac prispôsobiť ak si ten pravý ešte sadne...Tak ešte čakam... :-)

ajina

Lilina,no po prebrati to nebolo bohvie co,sablovala som ako "po flasi vodky",na hrudi tlak akoby ti ta sedel slon.Ale sestricka bola zlata,chodila ma pozerat,dala mi infuzku.V noci som toho vela nenaspala a rano ked som uz musela ist na wc,to bol uzas.Rano mi dotor priniesol ranajky a potom ma prepustili domov,asi okolo 10h.Dali mi recept na Flector rapid,je to od bolesti a zaberalo.No,poviem ti,cakala som mensiu bolest ale u kazdeho je to individualne.2tyzdne mi s malou pomahali babky,bez nich som to nezvladla,potom tu este bola vypomahat bratova kocka,ale potom sme si uz museli poradit same.Ten treti tyzden som ju uz musela "vytiahnut na postel"ked sa prebalujeme,opatrne zdvihnut do auta,snazila som sa nezapajat prsne svaly.Na rukach ju este stale nenosim.Neboj,urcite to stoji za tu bolest a ak ti ma kto pomoct,da sa to.Zatial pa