Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

frederika
po kojení sa ti prsia môžu zmeniť - s implantátmi rovnako ako bez nich. Takže ak sa ti prsia pri kojení výrazne zväčšia a potom spľasnú, hrozí že budeš potrebovať reoperáciu, ak budeš chcieť mať aj naďalej pekný tvar. Ale možno ich budeš mať pekné aj po kojení, odpoveď naisto ti nedá nikto ,je to veľmi individuálne.

lilina

ajina urcite to mas super taku velkost si asi predstavujem nechcem to mat velmi okate,ale 2,3 velkost to je pekne prirodzene.Mala si to dlho opuchnute?Ta bandaz po operacii to ti dali dole na druhy den a potom podprdu a hotovo?Tento doktor nedava dreny vsak?Ja som riadna otrava co?Mozno sa aj pozname ,ale ja som nie priamo z LV.mam tam par kamosiek za slobodna som tam casto chodila.To je prdel co?Este ze je toto forum clovek sa dobre podozveda co treba moje deti zaspia a ja som tu nalepena ako cecok hahaha .a ta kopa na zehlenie tak ja idem,zatial papa.

Livaa

kossi
na 100% prsia nikdy nebudu rovnake to sa neda,ved ich mas pekne:-)

nerieste detaily a neobzerajte si ich stale v zrkadle,lebo uvidite aj to, co nie je :DD

Livaa

lienkaBB
A nechces svojimi fotkamy prispiet do nasej galerie? Uvidis pracu viacerych dr. z SK a CZ. Ak by si chcela posli mi svoje fotky aj s popisom(kolko ml,aky typ,profil,aky dr a kde).

lienkaBB

Kossi
stále sa snažím poslať tie fotky a stále sa mi to asi nepodarilo,aj teraz som ich posielala a asi nič.

kossi

Zuzika6, ja som na tom podobne. Mala som jeden vačší a teraz stále nie sú rovnaké a potrebovala by som, aby jeden trošku klesol a bolo by to super.