Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kika iii

Charlota este ma opka len caka a dost sa toho bojim lebo ja som mala na druhy den dost velke bolesti a nadavala som si ze preco som do toho isla. Chcem aby som tie prsia mala co najskor makke a prirodzene a neviem ako dlho to trva. dufam ze nie tak dlho ako po prvej operacii

Lucia_78

Ahojte babenky,
tak uz mam po...Najhorsie bolo prebudenie z narkozy, teraz mi je celkom fajn, len sa musim dopovat liekmi od bolesti- zaberaju mi kvapky Tralgit a uzivam aj Vobenzym. Chcem sa opytat, ci je normalne, ze sa v noci potim, hoci nemam zvysenu teplotu.
Dakujem!

charlota

kika
si uz po druhej opke? ja sa len chystam, tak by som to tiez rada vedela, no myslim ze je to individualne, co som sa tu bavila s jednou babou, tak tvrdi ze druha ju tak nebolela, naopak ked som lezala ja po prvej op, lezala so mnou baba, druhy krat, a tu to bolelo moooc

kika iii

Neviete ako prebieha hojenie prs po druhej operacii ? je to menej bolestive ? a kedy zacnu byt prirodzene a makke ?

nikaOO

atram
dnes su to 3 tyzdne po opke.prve dni bol 1 trosku vacsi,som sa bala,ale vravela som si ze je to opuchnute tak je to tym.Teraz su uz rovnake.S modelaciou a tvarom som velmi spokojna.Ja som medzi nimi nemala velky rozdiel.Ja som spokojna,po tom co tam bolo a co tam je teraz kto by nebol.Je to rozdiel.Citim sa super,konecne ako normalna zenska.xi.Drzim palce nech si aj ty spokojna,nech vsetko dobre dopadne.

007ada

Zuzika,aj ja budem mať rez okolo dvorca,ako sa Ti to hojilo?čo si si davala na rany?idem zajtra rano tiež k dr. čo si bola aj Ty.

_alik

Mam rok po operacii. Robili mi tiez modelaciu a augmentaciu. Konecne mam krasne prsia. Ale po poroéde mi zostalo aj hrozne ovisnute zvraskavene brucho, tak som akurat po operacii. Baby, je tu niekto kto to ma za sebou?

ajina

Lilina to je v pohode,vsak na to je toto forum.Ja som ani bandaz ani dreny nemala.Zobudila som sa na izbe v tej"erotickej"podprde.Ouchy som mala ale nie nejake hrozne,modriny neboli.A jazvy mam fakt ukazkove.Je to super pocit nepytat si uz v obchode Ackovu pushapku.Teraz som si v NR kupila novu,ked mi predavacka davala 70D,len som oci vypulila.No ono je to pri mensich obvodoch pod prsiami ine cislovanie,Dcka to nie su.A aj ja tu kazdy vecer kvasim ako morka,zozeriem balik tyciniek a idem "do nocnej".Mala je nocny zivel.Uvidis,budes spokojna a hlavne stastna,ze sa uz nemusis citit ako pubertiacka,ktorej zastal vyvin prs v 11rokoch.Maj sa krasne,pa

atram

Jeeeej NIKA tak som sme na tom rovnako, teda vlastne uz nie :( ty si uz za vodou a neviem sa dockat ked aj ja sa tak budem vsade obzerat :))) Ja uz sice plavky mam, lebo o mesiac nas caka dovca, no ale neni problem potom kupit dalsie no nie? :))) A s tym modelovanim si spokojna? Vyrovnali sa vsetky rozdiely medzi jednym a druhym prsom? Kolko mas vlastne PO?