Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

guereza

Lilina, nie je to také zlé. Dnes som 9. den po a už asi 2 dni fungujem v domácnosti normálne, sama sa starám o malého, ked je muž v robote. Jasné, že nerobím veľké upratovanie, ale základné veci v pohode. Ráno ešte cítim tlak, ktorý po chvíli prejde a večer som viac unavená, ale dá sa to. Na kontrole bolo všetko v poriadku a vo štvrtok na týžden mi vyberú stehy. Spln je 20. a ty máš operáciu 24.? Neviem či to má na to až taký vplyv.

lilina

guereza dakujem za odpisanie.Hadam to dobre dopadne.Teba to uz neboli?Tusim si tu pisala,ze si to super zvladla a nebolo to take strasne.Ozaj poculi ste o naplanovani operacie aj podla lunarneho kalendara?Ked je spln neodporuca sa operacia ,rany sa horsie hoja atd..ale co uz ked termin padne na ten datum.zatial pa

guereza

Lilina, predoperačné by nemali byť staršie ako mesiac. Zahrna ultrazvuk prsníkov, ekg, meranie tlaku, mna ešte popočúvala, prehmatala brucho a pýtala sa na kŕčové žili. Samozrejme ešte odber krvi. To bolo všetko čo odo mna chceli. Skus ísť a uvidíš čo a ako. Deťom to možno rýchlo prejde. Drž sa...

ivica

slovo " abdominoplastika " sa nenaslo ani po zadani vo vyhladavani na celom tomto fore, bud ju teda nikto nema, alebo pouzivaju iny vyraz...

lilina

Ajina D podprda to uz hej.Tebe je uz super ze si po.Ja mam jednoducho smolu obe deti uz beru antibiotika tak ak do stvrtku nebudu fit tak to odkladam.Len teraz neviem ci si mam pondelok dat tie predoperacne.Co to vlaste obsahuje to predoperacne?Je tam aj mamografia?Krv ti brala sestricka u toho doktora?Mna asi sibne uz som sa tesila ze to bude za mnou.Kto vie kedy bude mat volny termin,no mozno lieky zaberu a ja to stihnem no asi sa len utesujem lebo na koniec nakazia aj mna a budem v prdeli hi hi...ozaj a ako dlho platia tie predoperacne?zatial..

nikaOO

Lucia-78
ahoj.v prvom rade GRATULUJEM!!!mne bolo po opke velmi horuco,teplotu som nemala,ale bolo mi tak horuco ze ked mi chceli obliect vrch tak som nechcela,som myslela ze sa roztopim,To teplo a potenie trvalo par dni,asi 3.potom to preslo.